Продюсер Полякової прокоментував позицію Каменських: плач на камеру та спів російською – “Несерйозні речі”

Продюсер Суперблондинки української сцени Олі Полякової Михайло Ясинський прокоментував інтерв'ю Насті Каменських, яке зірка надала громадській діячці та інтерв'юерці Маші Єфросиніній.

Нещодавно Настя Каменських побувала в гостях у відомої телеведучої Маші Єфросиніної та відверто надала відповіді на питання, які хвилювали багатьох прихильників, зокрема про стосунки з Потапом, як артистка зустріла війну за межами України, подальший розвиток кар’єри тощо.

Михайло Ясинський прокоментував слова Каменських, яка заявила, що не проти співати свої російськомовні хіти за кордоном. Продюсер висловив свою думку, мовляв, її можна зрозуміти.

Настя Каменських вперше розповіла про свою залежність
Продюсер Полякової прокоментував позицію Каменських

За словами Насті, в Україні вона співатиме виключно українською, однак за кордоном не проти виконувати ті ж самі пісні, але російською. Ясинський переконаний, знаменитість надала чесну відповідь, адже їй справді здається, що вона зможе дозволити собі співати російською за межами Батьківщини.

“Настя каже трошки несерйозні речі. Треба просто прожити цей момент і зрозуміти, що ця думка була хибною”, – висловився Ясинський.

Михайло запевняє, варто дати артистам бути максимально щирими з публікою, намагатися зрозуміти та побачити все, що вони хочуть донести. Додав, під час перегляду даного інтерв’ю вважає її “розірваною”, адже Каменських то плаче, то сміється, що говорить про тривожний емоційний стан зірки.

Нагадаємо, що продюсер Полякової прокоментував нове інтерв’ю Олега Винника, яке той надав Вікторії Курочці. Ясинський вважає, що повелитель вовчиць досі не розуміє, що відбувається та знаходиться в якійсь іншій реальності, тому на відновлення його концертів в Україні не сподівається.

Схожі статті