Після чуток про романи з Вакарчуком і Жаданом: Христина Соловій заявила, що була коханкою і її це влаштовувало

Христина Соловій відома українська співачка, яка є дуже молодою, талановитою і цікавою для широкої аудиторії своїх слухачів. Її життя, звісно цікавить багатьох людей, особливо особисте.

Христина ніколи не розповідала подробиць свого особистого життя і трималася осторонь цієї теми, адже вважає, що в роботі артиста це не головне. Важливо те, як тебе сприймають за твою творчість і твою щирість у піснях. Цим вона зачепила аудиторію, а не своїми романами чи інтригами. Звісно плітки та обговорення особистого життя підіймають рейтинги артистам, але для багатьох вони є неприємними й дивними.

Христина Соловій забула Вакарчука та опинилася у чужих обіймах за кордоном
Христина Соловій

Соловій саме з тих людей, які не звертають увагу на чутки про себе, бо придумати можна багато чого. А от реакції лише спричинять нову хвилю обговорення. Так, наприклад у співачки було зі Святославом Вакарчуком, який був її наставником на шоу “Голос країни”, і через його захоплення талантом дівчини та особливого ставлення до неї, співакам приписували бурхливий роман. А згодом виявилося, що це неправда.

Така ж історія відбувається з Соловій і зараз, коли вся мережа обговорює її роман з поетом і артистом Сергієм Жаданом. І все це після романтичного кліпу “Юність”, де вони зіграли палке кохання. А от що насправді відбувається між ними у реальному житті невідомо, адже Сергій розлучився на тлі чуток про стосунки з молодою співачкою.

Та днями Соловій стала гостею шоу “Ебаут”, де разом з ведучими обговорювала тему ревнощів та зізналась, що вона була коханкою, але це не стосується Вакарчука і Жадана.

“Я була коханкою у свого першого хлопця, з яким у мене були перші серйозні стосунки, тобто, у нього була дівчина, а я була мала така восьмикласниця, з якою можна було поцілуватися. І мене це влаштовувало, бо я не могла його ревнувати, я сама на це погодилась” – розповіла Христина.

Христина Соловій розповіла, як була коханкою
Христина Соловій розповіла, як була коханкою

Отже, роль коханки для Соловій знайома, але це вже далеко в минулому, оскільки тоді дівчина була підлітком.

Схожі статті

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.