“Піду від дружини”. Зять Ольги Сумської потрапив у любовний трикутник: у життя Яглича увійшла молода блогерка

Поки близькі родичі зіркового сімейства Яглич борються за свою країну та майбутнє, її члени активно заробляють, насолоджуються життям і працюють над своїм світлим майбутнім.

Як відомо, старша спадкоємиця Ольги В’ячеславівни Сумської Антоніна багато років проживає в російській федерації. У зв’язку з цим фактом родина пережила серйозне потрясіння 2022-го, адже погляд аудиторії не дав можливості Паперній сховатися за спинами своєї сім’ї: дівчину неодноразово закликали покинути москву, а після активно критикували її за відсутність позиції, мовчання, а згодом за участь у російських проєктах.

За свою дочку говорила сама Ольга. Сумська запевняла, що Антоніна не може покинути свій дім через дітей та чоловіка, але деталей не надавала, залишаючи багато питань без відповідей. Пізніше прозвучала думка, що її зятя Володимира Яглича можуть відправити в Україну.

Зять Ольги Сумської потрапив у любовний трикутник

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Зять Ольги Сумської потрапив у любовний трикутник. Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми

Попри все зіркове подружжя продовжує виходити на червоні доріжки, заробляють гроші в кіно і роблять вигляд, наче нічого не відбувається. Наприклад, Володимир не так давно знявся у новому серіалі про відкритий шлюб. Актор виконує головну роль — чоловіка Севу, який погодився на експеримент та почав зраджувати дружині.

Соціальними мережами вже активно поширюється відривки даного шоу, в яких Володимир постає з молодою блогеркою Юлією Гавриліною, що має велику аудиторію.

Антоніна, судячи з усього, не проти подібного формату. Власне, Паперна звикла і знає, що таке шлюб між акторами, адже виросла у сім’ї, яка присвятила усе своє життя театру.

Нагадуємо, раніше Ольга Сумська розповіла, що не буде виправдовувати свою дочку, так як це було-б дуже неетично по відношенню до співвітчизників. Тим не менш вона підтримує з нею зв’язок, неймовірно сумує і мріє про зустріч. На даний момент вона спілкується зі своїми онуками лише онлайн. Ольга В’ячеславівна хизувалися, що читає їм казки українською і не дає забути про культуру батьківщини їхньої матері. Публіка поставилася до цих зізнань дуже неоднозначно.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.