Куди зник Дан Балан? Молдавський мачо проміняв США та свою Батьківщину і зробив неочікуваний вибір

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан багато років приховує правду про своє життя поза сценою та камерами. Однак соціальні мережі можуть розповісти не менше цікавих деталей.

Як відомо, свою музичну кар’єру Дан Балан розпочав саме на батьківщині. Цьому сприяли не тільки його талант, харизма та навички, але й близькість з вітчизняним шоу-бізнесом.

Мама Дана Балана показала бабусю молдавського мачо
Куди зник Дан Балан

Так, музикант є сином відомої молдавської артистки Людмили Балан, яка і на даний момент користується популярністю. Рідна сестра співака також швидко увійшла та пристосувалася до медійного простору. На даний момент вона працює телеведучою. І хоча Дана в Молдові неймовірно люблять та шанують, близько 15 років тому він прийняв рішення про емміграцію. Зірка переїхав до Сполучених Штатів Америки, де в нього є квартира. І за офіційними даними, жив він там доволі довго. Хіба що вони можуть не відповідати дійсності, так як Дан не часто повідомляє про зміни у своєму житті.

Куди зник Дан Балан

Як виглядає екс-наречена Дана Балана
Куди зник Дан Балан

Після початку повномасштабної війни в Україні Балан не дивлячись на свою близькість з російським шоу-бізнесом одразу ж заявив про те, що засуджує війну та займає проукраїнську позицію. Його матір також неодноразово про це нагадувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Пізніше стало відомо і про те, що 24 лютого Дан Балан знаходився якраз в Києві і став свідком усього, що відбувалося. Чоловік декілька тижнів намагався виїхати закордон і врешті-решт в нього це вийшло.

Куди він подівся після цього було невідомо. І лише нещодавно після презентації свого нового кліпу, який був відзнятий в Києві, Дан випадково засвітив своє місцеположення. Сталося це завдяки Instagram, який надає інформацію про власника акаунту.

Куди зник Дан Балан. Скріншот особистої сторінки зірки молдавського шоу-бізнесу

На даний момент Дан Балан проживає в Румунії. Цей вибір і дивує і не дивує одночасно. Знаменитість зробив вибір на користь країни, де звучить його рідна мова, але в той самий час його Батьківщина знаходиться досить близько. Чим він продиктований зможе пояснити лише сам Дан Балан, який зараз взагалі неохоче дає будь-які інтерв’ю і не спілкується з журналістами.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.