Після втечі до США Влад Яма заявив, що повернеться до України: життя у розкішному Маямі пішло не за планом?

Відомий український хореограф Влад Я повідомив про те, що має твердий намір повернутися до України, однак є дещо, що може збентежити фанатів.

Тривалий час втеча Влада Ями за кордон неабияк хвилювала його фанатів, які з нетерпінням очікували на повернення артиста в шоу-бізнес. Примітно, що танцюрист був прекрасно ознайомлена той час з культурою Сполучених Штатів Америки, адже кожного року відпочивав з родиною у Флориді. І ба більше, раніше він неодноразово говорив про те, що мріяв би переїхати, але з огляду на деякі обставини, не міг собі цього дозволити.

Після втечі до США Влад Яма заявив, що повернеться до України

Яма здійснив свою мрію
Влад Яма заявив, що планує повернутися до України

Але після початку повномасштабної війни в Україні життя більшості українців кардинально змінилося. Влад та Ліліана тривалий час приховувала своє місцеположення. Згодом все ж таки довелося розповісти, що вони давно не на батьківщині.

Пара разом з сином осіла в Маямі. Влад спочатку багато часу приділяв благодійним заходом, а пізніше знайшов для себе роботу у школі танців. Маленький Леон також активно відвідує початковий навчальний заклад, а Ліліана поступово повертається до введення власної сторінки в Instagram.

Влад Яма заявив, що планує повернутися до України. Архівні кадри, які хореограф публікував у своєму блозі

Неодноразово українські зірки вже ділилися думкою про те, що танцюрист не наважиться повертатися в Україну і спробує збудувати своє життя в мрії ній Флориді. Втім, фанати так просто не повірили усі слова.

Однак нещодавно сам Влад оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, в яких заявив, що обов’язково повернеться до України. Але написано це було таким чином, що складається враження, ніби мова йде про коротку поїздку. Мовляв, побувати на рідній землі.

Влад Яма заявив, що планує повернутися до України

Примітно, що раніше герой нашої статті також неодноразово говорив про свою тугу за Україною. Зокрема зізнався, що хоче побачитися зі своїм другом Анатолієм Анатолічем саме в Києві. У його блозі регулярно з’являються і фотографії з архіву, і всі були зроблені саме на батьківщині влада. Частіше всього мова йде про столицю чи Запоріжжя.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.