Леся Нікітюк розповіла, як стала подружкою Даші Квіткової з якою проводить час: “Зараз бандою гуляємо”

Жіноча дружба у зіркових колах завжди здається чимось несправжнім, адже насправді загалом велика кількість людей не вірить у існування дружби серед жінок, а дарма, адже вона часто буває на все життя і вірною.

Жінки – це створіння настрій та стан яких залежить від гормонів, але ж і нашу здібність думати, аналізувати та оцінювати людей і ситуації теж варто виділити. Адже жіноча інтуїція та почуття не рідко ведуть нас по життю туди, де ми й маємо опинятися та бути з тими людьми, які трапляються на нашому шляху.

Каіткова і Нікітюк разом на Дні народженні
Каіткова і Нікітюк разом на Дні народженні

Так, наприклад, відома українська телеведуча Леся Іванівна Нікітюк, ніколи не показувала з ким проводить свій час, з ким товаришує та кого називає своїми друзями чи подругами і це нормально, оскільки вона є дуже публічною особистістю, яка привертає до себе багато уваги. Іноді це доречно, а іноді ні. Тому своє дружнє коло та особисте життя жінка тримає при собі.

Проте нерідко Леся на шоу “Хто зверху?” називає учасниць своїми подругами. Можливо це просто ввічливість, а можливо так і є насправді, бо у гарної людини завжди є багато друзів. І це чиста правда.

Останнім часом Лесю почали помічати у компанії відомої блогерки та колишньої дружини телеведучого і шоумена Нікіти Добриніна Даші Квіткової. Спочатку Леся показала, як була присутня на Дні народженні Даші, згодом вони всією компанією поїхали кататися на вейкборді. І це вже було рази три точно. А нещодавно Леся була гостею на Дні народженні сина блогерки і телеведучого Лева.

Відповідь Лесі

Звичайно такі часті зустрічі та близьке спілкування жінок дивує підписників і вони запитали у Лесі з чого все почалося. Та як виявилося, Квіткова була запрошена на зйомки “Хто зверху?”, де вони з Нікітюк познайомилися та зійшлися у багатьох питаннях. Тож зараз Леся та Даша часто проводять час разом і у компанії спільних друзів.

Схожі статті

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував дивне фото біля смітника після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Коля Сєрга відреагував на кадр.

Лілія Ребрик розповіла, що змінилося у її житті за останні 365 днів: в день 43-річчя щаслива як ніколи

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик відзначає День народження. У свої 43 знаменитість вирішила розповісти, як змінилося її життя за рік.

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?

37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.

Вже не той мільйонер: 22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда – красива пара

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка живе в США, тільки нещодавно розлучилася з молодим мільйонером, а вже освідчується у коханні новому красеню. Хто він?

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.