“Не я винен”: Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу в стосунках з дружиною та назвав причину

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк розповів про свої стосунки з дружиною Олександрою та зізнався, чи були вони колись на межі розлучення.

Усе своє життя Ігор Кондратюк вірний своїй сім’ї. Зірка одружився лише раз, і не зраджував власному вибору. З Олександрою Городецькою він у шлюбі понад 30 років.

У пари народилося троє дітей. Зараз усі спадкоємці продюсера дорослі, влаштовують особисте життя, працюють, вчаться. Усі члени родини Ігоря не являються публічними людьми. Зокрема Олександра, хоча і тісно зв’язана з компанію чоловіка, не дає інтерв’ю та зайвий раз не світиться на екранах.

 

Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу в стосунках з дружиною

Хто оточує Ігоря Кондратюка
Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу в стосунках з дружиною

Ігор не любить обговорювати свої взаємини з дружиною, хоча час від часу ділиться певними моментами, які стаються в шлюбі.

Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу в стосунках з дружиною

Наприклад, нещодавно він дав ексклюзивне інтервʼю для Слави Дьоміна, в якому відповів на питання, скільки разів вони з Олександрою опинялися на межі розлучення.

Зокрема Ігор заявив, що такого в історії їхнього союзу ніколи не було. Мовляв, ставалися лише непорозуміння. Найсильніше з них сталося за часів зйомки “Американського шансу”. Тоді родина втратила десятки тисяч доларів, і це трохи вдарило по взаєморозумінню у парі.

“На межі ні разу. А так щоб непорозуміння, ну бували. Причому непорозуміння бували в робочих моментах. У неї розходилися зі мною думки з приводу певної роботи. Ми майже по скандалили після програми “Американський шанс”. В які є прогорів на велику кількість десятків тисяч доларів. Не я винен у тому, що ми прогоріли. А люди, яким я довірився. У нас дома теж робота. Я не можу так перемкнутися як тумблер. А хто вміє? Кажуть що вміють, але я не вірю в це, вони брешуть”, – заявив у своєму зізнанні продюсер.

Тим не менш, зірка вважає, що створив дещо круте та гідне, а тому ні про що не шкодує. Мовляв, відповідальність лежить на тих, хто не зміг знайти інвесторів та спонсорів. Натомість їхня історія з Олександрою продовжується. Жінка стала для Ігоря прекрасною командою, і досі допомагає продюсеру у фінансовій сфері їхнього бізнесу.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.