Кондратюк публічно висловився про втечу Олега Винника з України і його подальше зникнення: “Це до психіатра”

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк вперше дав коментар щодо втечі Олега Винника. Як же зірка ставиться до вчинку повелителя вовчиць?

Після початку повномасштабної війни стало відомо, що Олег Винник не знаходиться в Україні. Зірка зробив декілька дописів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, після чого остаточно зник з інформаційного простору. Тривалий час фанати сподівалися, що співак все ж таки з’явиться та разом з іншими артистами буде підтримувати народ України. Але цього не сталося.

Олег Винник розповів про дружбу з Кароль
Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до втечі Олега Винника

Через декілька місяців юристи Олега повідомили про те, що він знаходиться у Німеччині, де проходить лікування. При цьому діагноз зірки названий не був. До даної інформації шанувальники поставилися по-різному. Однак серед зірок знайшлася велика кількість людей, які відкрито засудили колегу за його вчинок.

Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до втечі Олега Винника

Особливо погано до цього поставилися саме жінки. Нещодавно відомий український продюсер Ігор Кондратюк, який не соромиться критикувати зірок та давати свою оцінку їхнім діям, дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна. В ньому прозвучало питання щодо Олега. Однак продюсер одразу ж обізначив рамки та заявив, що до співака ніяк не ставиться. І лише підкреслив, що по відношенню конкретно до захисників України цей вчинок ганебний.

Ігор Кондратюк показав, як виглядає його дружина
Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до втечі Олега Винника

Однак якщо Олег боїться залишатися на батьківщині під час війни, це, мовляв, не до нього, а до психіатра.

“У мене немає ніякого ставлення до Олега Винника. Він поїхав і залишився за кордоном. Це його вибір. Якщо людина боїться і біжить від війни, то це до психіатра, а не до мене. Чи ганебно це по відношенню до хлопців, які в окопах? Так, ганебно”

Примітно, що декілька місяців тому Олег розірвав контракт зі своїм продюсером, з яким співпрацював впродовж 16 років. Що стало реальною причиною такого кроку достеменно невідомо. Але зараз карʼєра зірки потерпає не найкращі часи. Однак Винник не втомлюється нагадувати про те, що він допомагає захисникам України і регулярно відправляє на нуль автомобілі, які добре служать своїм власникам.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.