Куди зникла колишня дружина Дана Балана? Народила співаку сина, а після своєї помилки сховалась подалі

Молдавський виконавець Дан Балан завжди стверджує, що ніколи не був одруженим. Зірка веде холостяцький образ життя, і здавалося б навіщо йому приховувати колишню дружину?

Дан Балан проживає життя, про яке мріє безліч чоловіків. Він — зірка, яка з легкістю підкорює жіночі серця і може обрати собі будь-яку жінку. Мільйони дівчат у нього закохані, ще мільйони хочуть побачити його у стосунках.

Однак, Дан, за офіційною версією, поки що не обирав шлюб, а навпаки задовольнявся короткими інтрижками, деякі з яких відбувалися і в Україні.

Куди зникла колишня дружина Дана Балана

Мама Дана Балана показала бабусю молдавського мачо
Куди зникла колишня дружина Дана Балана

І хоча Балан стверджує, що ніколи не був одруженим, преса схиляється до іншої думки. Так, мережею досить давно ходять плітки про те, що на початку двотисячних артист взяв у дружини румунку. Жінка працювала моделлю і закохала в себе співака. У цьому шлюбі нібито народився син артиста Алан.

Куди зник Дан Балан
Куди зникла колишня дружина Дана Балана

Втім через 5 років спільного життя виконавець прийняв рішення, що необхідно розлучатися. Подейкували, що причиною розставання стали ревнощі моделі, яка не могла витримати виснажливого гастрольного графіку свого коханого. Пара розійшлася, а Елла нібито з сином переїхала до Ізраїлю.

При її еміграцію стало відомо завдяки молдавській пресі, яка написала статтю про Христину Руссу, яка нібито через кохання до Дана Балана ледь не відправила себе на інший світ. Дівчина поквапилася спростувати дані новини, і тоді стало зрозуміло, що мова насправді йшла про екс-дружину зірки. До речі, інформація про інцидент до рук журналістів потрапила нібито від інсайдерів, а Дан про цю ситуацію публічно ніколи не згадував.

Нагадуємо, що станом на 24 лютого 2022 молдавський виконавець якраз знаходився в Києві. Зірка публічно підтримав Україну, але не поспішав розповідати, що застряг в столиці і не міг перетнути кордон. Через декілька тижнів йому все ж таки вдалося це зробити, про що повідомила його матір Людмила. Також співачка неодноразово опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram контент, щоб підтримати дух українців, за що останні їй неймовірно вдячні. Дан в свою чергу видалив останній кліп російською та зробив його румунською.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.