Юрій Горбунов відреагував на скандал навколо фільму “Інгулець” і знайшов рішення: Потап повністю підтримує

Відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов зробив офіційну заяву стосовно виробництва його нового серіалу. Мова пішла про державне фінансування.

Впродовж декількох тижнів в Україні розгорівся черговий культурний скандал. І він мав пряме відношення до компанії знаменитого українського телеведучого Юрія Горбунова. Стало відомо, що його команда збирається знімати комедійний серіал “Інгулець”, який і викликав так багато дискусій. Окрім того, що в пресі з’явилася інформація про державне фінансування фільму, яке мало становити 33 мільйони гривень, зайшла мова і про одного з героїв Паровоза, прототипом якого, як подейкують став Паровознюк.

Безумовно, аудиторія відреагувала на подібний хід подій дуже бурхливо, що було не важко передбачити. Користувачі мережі масово почали писати про те, що поки вони донатять на ЗСУ, хтось витрачає кошти з бюджету, які могли б піти захисникам. І хоча спочатку Юрій Горбунов намагався пояснити, чому його проєкт не несе негативного впливу, врешті-решт він відмовився від державних коштів. Про це стало відомо 25 липня.

Юрій Горбунов відреагував на скандал навколо фільму

Так, зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до аудиторії, в якому пояснив, що вони будуть шукати фінансування деінде, але не в державній скарбничці. Мова йде про спонсорів, яких в Україні насправді дуже багато. І є велика імовірність того, що навіть не дивлячись на репутаційні проблеми, нашумівший серіал все ж таки отримає необхідні кошти.

Кум Юрія Горбунова Потап підтримав його у коментарях, чого не можна сказати про інших користувачів, які буквально розкритикували Юрія Горбунова за всі його попередні висловлювання і за теперішні.

Юрій Горбунов відреагував на скандал навколо фільму. Скріншот коментарів під публікацією зірки
Юрій Горбунов відреагував на скандал навколо фільму. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Іншими словами публіка дала зрозуміти, що подібний інцидент не вибачить, а також поставила під сумнів взагалі самостійність рішення Горбунова щодо відмови. Наприклад, була написана думка, що це держава відмовила Юрію Горбунову, а він вже мусив підлаштуватися під нові реалії, які виникли через скандал.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.