Володимир Дантес замість відпочинку бавиться з дітьми Кацуріної: відіспатися не вдасться – тепер він батько

Знаменитий український співак Володимир Дантес у шлюбі з Надею Дорофєєвою заявляв про те, що є чайлдфрі, проте згодом покохав дівчину з нащадками та прийняв їх за своїх.

Так, у розмові з відомою телеведучою та громадською діячкою Машею Єфросиніною Володимир Дантес зізнався, що продовжує вважати себе чайлдфрі. Втім, Маша не повірила цим словам, адже бачила, як зірка займається з ними розвитком у формі гри, розмовляє по відеозв’язку на відстані, розважає, годує.

Володимир зізнався, що добре ставиться до спадкоємців Даші, адже він покохав дівчину з дітьми, тому розумів, на що він пішов. Однак додав, не намагається замінити малечі батька, адже знає, що у них є біологічний тато, який так само, попри обставини та нову дружину, продовжує їх любити.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес і Даша Кацуріна

Нещодавно колишній чоловік Даші Кацуріної, ресторатор Міша Кацурін зіграв весілля з ексдружиною Дантеса Надею Дорофєєвою. Утім, повідомити публіці про новий статус сімейної пари молодята наважилися після місяця самої церемонії.

Дантес зізнався, що на весілля його не запрошували, але він знав про ці плани. Каже, що не тримає ніяких образ на Дорофєєву, відпустив минуле та живе своїм життям.

У своєму блозі соціальної мережі Instagram Володимир Дантес показав, як проводить час з коханою Дашею та її дітьми. Чоловіку не вдалося відіспатися у власний вихідний, адже все сімейство вибралося на родинний відпочинок до басейну. Але Дантес насправді задоволений, що має змогу насолодитися спільним дозвіллям та побути зі своєю дівчиною.

“Я нарешті буду відпочивати, “відісплюся”. Насправді – шик”, – розповів Дантес.

Володимир Дантес замість відпочинку бавиться з дітьми Кацуріної

Всупереч втомленості, Володимир щасливий, адже раніше розповідав, що через завантажений графік роботи та перебування Даші то за кордоном, то в Україні бачиться пара не так багато часу, як їм хотілося.

Схожі статті

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.