Ніяка вона не Матвієнко: Тоня Матвієнко розповіла про всі свої прізвища, які “носила” за все життя

Українська музична виконавиця Тоня Матвієнко розповіла, що не завжди носила одне прізвище знаменитої мами, яке згодом принесло їй впізнаваність. До популярності вона неодноразово його змінювала.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко успадкувала талант своєї зіркової мами Ніни Матвієнко та побудувала успішну музичну кар’єру у світі шоу-бізнесу. В новому інтерв’ю спеціально для програми Слави Дьоміна знаменитість зізналася, що не завжди носила мамине прізвище.

Так, від народження зірка звалася Антоніною Петрівною Гончар. Додала, що за все життя носила 4 прізвища. Після першого шлюбу жінка отримала прізвище чоловіка, яке розсекретити не наважилася. Втім, коли почала будувати співочу кар’єру диригент гурту “Київські камерати” Валерій Матюхін зазначив, що на афіші воно не звучить, тому порадив взяти знамените прізвище своєї мами. Тому, далі почала виступати як Тоня Матвієнко.

Однак в шлюбі з Арсеном Мірзояном парочка вирішила нічого не міняти, адже артистам складно потім бути зі сценічними псевдонімами та прізвищами по паспорту. Наразі жінка залишилася Тонею Матвієнко, адже зірці так комфортно і вдома, і на роботі.

Нагадаємо, що після повномасштабного вторгнення українська публіка почала обговорювати імовірне розлучення Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Спочатку зіркове подружжя ніяк не коментувало плітки на просторах Мережі, чим тільки підтверджували правдивість здогадок, втім, згодом Арсен пояснив все детальніше.

Тоня Матвієнко у напівпрозорій білизні показала, як її кохає Мірзоян у ліжку
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

За словами чоловіка, він взагалі не міг збагнути, чому люди почали так вважати. Запевнив, ніхто розлучатися не збирається, а реагувати на інформацію з жовтої преси бажання в подружжя не виникало. Додав, що відношення один до одного змінилося лише в кращу сторону. Пара почала більше говорити, довіряти та ставитися до всього легше.

Схожі статті

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.