Впустила свій шанс: чому Тіна Кароль не стала дружиною Дана Балана, якого назвала найкращим чоловіком на світі

Знаменитість Тіну Кароль та молдовського музиканта Дана Балана вважали однією з яскравих пар на телеекранах, втім, чому стосунки не продовжили своє існування – публіка тільки гадає.

Суддівство на вокальному проєкті 1+1 “Голос країни” подарував Тіні Кароль не тільки можливість відкрити нові співочі таланти учасників, а й вперше по-справжньому закохатися після втрати чоловіка Євгена Огіра у 2013 році.

Знаменитості не приховували взаємної прихильності один до одного. Тіна Кароль зізналася, що на проєкті її симпатія до Дана Балана була справжньою та щирою, а інформація про те, що вони грали на публіку не є правдивою. Цікаво, але після закінчення знімань вокального шоу, Кароль та Балан відписалися від одне одного в соціальній мережі Instagram.

Однак сам Дан Балан вирішив відверто розповісти та поставити усі крапки над “і” в стосунках з Тіною Кароль. Ексклюзивно для інтерв’ю, яке надав Катерині Осадчій, музикант зізнався, що відповідально ставиться до весілля, тому навряд зможе повести під вінець когось із жінок. Таким чином, натякнувши, що навіть Кароль не змогла б поки стати його дружиною.

Тіна Кароль і Дан Балан
Чому Тіна Кароль не стала дружиною Дана Балана

Тіна Кароль зізналася, що за період повномасштабного вторгнення вона підтримувала зв’язок з молдовським співаком, адже чоловік щиро переживав за зірку та намагався цікавитися перебігом її справ.

Цікаво, але на концерті в Молдові Кароль зі сцени публічно назвала Балана найкращим чоловіком, звичайно, після її сина Веніаміна. Втім, чи був це жест ввічливості перед його мамою, яка відвідала її виступ, чи у Тіни дійсно залишилися почуття до молдовської зірки – прихильникам залишається тільки здогадуватися.

Нагадаємо, що відомий співак Дан Балан підтримав Україну у війні з російською федерацією. 27 лютого артист опублікував допис з синьо-жовтим прапором, з закликом врятувати український народ. За словами його мами Людмили, у день вторгнення її син знаходився в Україні, але наприкінці лютого він повернувся у Молдову.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.