Переможець “Холостячки” Андрій Задворний в сльозах розповів про останню зустріч з дочкою: “Я не можу збагнути”

Андрій Задворний став дуже відомим завдяки участі у найромантичнішому шоу України "Холостячка", де зміг закохати в себе співачку Злату Огнєвіч.

Андрій вже прийшов на шоу з життєвим та сімейним  досвідом, оскільки чоловік був одружений певний період часу. А ще у нього є досвід батьківства, до того ж досить активного та насиченого. І це чудово, адже не всі батьки можуть приділити дітям достатньо часу. Зазвичай через роботу, бо вони ж хочуть, щоб їхні діти жили в гарних умовах, тому часто дуже багато працюють і рідко бачать дітей.

Задворний розповів, як відправив доньку до школи
Андрій Задворний з дочкою

Любов батька є особливою для кожної дитини, адже з татом завжди весело, бо чоловіки самі як діти. Вони мають своє тепло, турботу, кохання, свій підхід. Для батька діти не менш важливі, ніж для мами, це варто розуміти й завжди давати батькові змогу проявити свою лагідну любов. Звісно, якщо він вміє проявляти її так, щоб не ранити. Бо дуже часто чоловіки не знають, що можна без люті піклуватися. Але все це дуже індивідуально.

Насправді чоловіки також багато відчувають, вони вміють і люблять проводити час із дітьми, оскільки й самі є дітьми в душі. Саме тому діти зазвичай більше люблять гуляти з батьком. Адже він на такій же хвилі. Так само й Задворний – він чудовий батько. Принаймні, складається таке враження, коли дивишся на його стосунки з дочкою.

Його Кіра точно знає, що таке батьківства любов, адже зі своїм татом дівчинка проводить багато часу. Він буває нав’язливим, але завдяки цьому чоловік і зберігає теплоту стосунків, бо він не відпускає доньку. І це працює, за той час, поки дівчинка була з ним, він влаштовував чудову атмосферу для їхніх спільних пригод.

Але днями Задворний виклав неймовірним щемливий пост, де попрощався зі своєю Кірою, яка вже полетіла в США. Помітно, як Андрію важко, адже він пригадав все, всі моменти.

Та головне, що чоловік не побоявся написати, що він 40 хвилин плакав, допоки писав свій текст. І все заради Кіри, щоб вона відчула неймовірну силу батьківської любові та смутку.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.