Розкриті деталі розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе: хто кого обібрав і як давно

Після 24 лютого Костянтин Меладзе та його дружина Віра Брежнєва покинули підмосков'я та опинилися в Італії. З тих пір навколо сімейного життя подружжя ходять цікаві чутки.

Тільки-но розпочалася повномасштабна війна в Україні, як Костянтин Меладзе та його дружина Віра Брежнєва прийняли рішення виїхати за кордон, залишивши москву, де вони працювали і жили останні 10 років позаду. У пари є розкішна вілла в Італії. Зірки взагалі дуже люблять цю країну, і навіть зіграли там своє весілля. Продюсер вголос не говорив про свою позицію нічого. Натомість Віра Брежнєва підтримала Україну та волонтерила.

Розкриті деталі розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе

Розкриті деталі розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе

Вже через декілька місяців мережі почали з’являтися чутки про їхні розлучення. Однак спочатку Віра та Костя їх спростували. Та чим далі заходила справа, тим інтенсивнішими були розмови про розставання зірок.

Зокрема поговорювали, що причиною стали нібито перманентні зради продюсера. Серед поширених версій також була його зустріч з колишньою дружиною і Яною, яка нібито приїжджала в Італію. Втім, жінка одразу ж заявила пресі, що не має до цього відношення, хоча в гості приїжджала.

Пізніше також з’явилася інформація про те, що пара вже не живе разом. Віра дійсно багато їздила і засвітилася у різних куточках планети, поки її благовірний продовжував вести закритий образ життя. Нещодавно цю інформацію підтвердив і Леонід Дзюник, додавши, що Віра забрала велику кількість нерухомості колишнього чоловіка.

Він додав, що саме це стало причиною для розбіжностей у подружжя. В результаті, за словами Дзюника, Костянтин пішов у тривалий запій.

“Як мені розповіли, при оформленні розлучення Віра обібрала його по максимуму. Зажадала у нього значну грошову компенсацію і частину його численної київської нерухомості”, – розповів російський продюсер.

Також за словами героя, Віра вимагала у Костянтина Шотайовича публічної позиції щодо війни. Однак той відмовився, наголосивши, що в нього усі гроші, бізнес і навіть батьки в російській федерації. Як відомо, пізніше Меладзе повідомив про те, що продає усі права на виконання його пісень. Чи пов’язано це якось з розлученням залишається загадкою.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.