“Кращі дні попереду”: Каменських після чуток про вагітність здивувала заявою – можна народжувати, є сенс жити

Про життя відомої української співачки Насті Каменських доповідає весь новинний простір, особливо мережею ширяться плітки про вагітність знаменитості, через нібито округлий живіт.

Після початку повномасштабної війни Настя Каменських з чоловіком Олексієм Потапенком отримали чимало хейту, адже публіка вважає їх нещирими. Так, зіркова пара зустріла ранок 24 лютого в Барселоні, чим ще більше накликала на себе невдоволень.

Знаменитість зізналася, що довгий час перебувала в постійному стресі, нерозумінні, що робити далі та як продовжити розвивати музичну кар’єру в умовах війни. Додала, що довгий час приймала антидепресанти, адже не могла впоратися ні з чим.

В той момент вона зрозуміла про важливість психологічної допомоги, тому звернулася до спеціаліста, адже знала – сама не впорається.

Настя Каменських вперше розповіла про свою залежність
Каменських після чуток про вагітність здивувала заявою

Мережею шириться інформація, що зірковий шлюб української співачки та репера Потапа зазнав краху через нібито зраду від чоловіка. Блогер Богдан Беспалов стверджує, що Каменських довго терпіла, однак терпець згодом увірвався. Цікаво, але Настя стверджує, що в їхніх стосунках все гаразд, розлучатися ніхто не планує, а все інше не більше ніж спроба спіймати хайп на їхніх іменах.

Так, нещодавно Настя Каменських надала мотивацію для продовження життя та важливості займатися улюбленою справою. Додала, що для неї у такі складні часи важливо зберегти цю мотивацію та поділилася, як їй це вдається. Завжди пам’ятає, що кращі дні попереду та на український народ обов’язково чекає світле майбутнє.

“Важливий фактор – мотивація. Я завжди намагаюсь знаходити її у своїх роботі, в музиці та в вас. У такі складні часи, зберегти мотивацію може бути викликом. Завжди пам’ятаю, що кращі дні попереду. Моя увага завжди спрямована на підтримку та допомогу”, – зазначила Каменських.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.