Слава Камінська вперше показала свого нового чоловіка: іноземець з пишною бородою та широкими плечима

Відома українська співачка Слава Камінська вперше показала, як виглядає її бойфренд, з яким вона познайомилася під час евакуації. Усі деталі в статті.

Розлучення з Едгаром Камінським було найважчим досвідом для співачки Слави Камінської. Зірка зізнавалася, що ініціатором розлучення був саме її чоловік. За її думкою, в усьому були винні їхні найближчі родичі, які нібито врізали стосунки, через що вони псувалися.

У свою чергу сам хірург був впевнений в абсолютно іншому: він покинув артистку через її надмірно захопленість пластичною хірургією. Артистка прийняла рішення владнати цю проблему за допомогою психолога, і відвідувала його доволі довго. Але навіть через роки після розставання не заперечувала, що розглядає імовірність примирення з чоловіком.

Слава Камінська засвітила свого нового коханого

Слава Камінська показала, як виглядає її дочка з рожевим волоссям
Слава Камінська засвітила свого нового коханого

Однак життя дуже непередбачуване, адже 3 роки тому мало хто міг з точністю сказати, що на українців чекає війна. Слава ж не раз зізнавалася, що на це точно не розраховувала. Після 24 лютого Камінська евакуювалася разом з маленькими дітьми до Нідерландів. В якийсь момент артистка навіть заявила, що не збирається повертатися в Україну. Також вона потрапила до мовного скандалу, відмовившись переходити на українську. Хоча зараз на її YouTube-каналі вже з’являються перекладені пісні.

В серці артистки також відбулися зміни. Нещодавно вона розповіла про те, що вступила у любовні стосунки з іноземцем. Його особистість вона не розкрила, як власний і зовнішність. І лише нещодавно оприлюднила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій засвітила обличчя коханого.

Слава Камінська засвітила свого нового коханого

У цьому кадрі можна помітити, що у бойфренда Слави доволі густа борода, а також є м’язи. Судячи з усього, він не юний, але й не середніх років.

Сама Камінська виглядає чудово, адже ще півроку тому зізнавалася, що набрала зайву вагу та сильно хвилюється на цей рахунок. Поступово виконавиця все частіше з’являється на батьківщині і існує велика імовірність того, що незабаром вона прийме рішення про повернення. Тим паче, що вона неодноразово говорила, наскільки їй важко матеріально жити так само, як вона колись жила в Україні.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.