Зважувала туристів на пляжі в Криму та в 14 років співала в ресторанах: факти з біографії Злати Огнєвіч

Цікаві деталі з біографії Злати Огнєвіч. Чим зірка української естради займалась до публічного визнання та інші цікаві факти читай на порталі Сенсація.

Злата – відома у всьому світі українська співачка. Пропонуємо познайомитися з нею ближче. Запевняємо, біографія Злати Огнєвіч зможе Вас здивувати.

Народилася зірка в російському місті Мурманськ, в родині військових лікарів. Родина багато переїздила та коли Златі було 5, оселилась в Криму. Саме там, у місті Судак, Злата заробила перші гроші. У віці 10 років маленька Злата зважувала туристів на пляжі, а у 14 заробляла, співаючи в ресторані. Навчалась співачка в Київському інституті музики.

Біографія Злати Огнєвіч

Справжнє ім’я зірки – Інна Бордюг. Ім’я Інна співачка не любила з дитинства та часто повторювала батькам, що його змінить, як підросте. Псевдонім обирала інтуїтивно. Хотіла щось яскраве та вогняне. Так і народилась Злата Огнєвіч.

Цікаві факти з біографії Злати Огнєвич.
Цікаві факти з біографії Злати Огнєвіч

Злата збирає вінілових пластинок. Друзі знають про це та регулярно доповнюють її колекцію. Вокалістка вважає, культура вінілу особлива, платівки мають тепле звучання.

Співачка тримає себе в тонусі. Допомагає їй в цьому правильне харчування та регулярні тренування.

Крім концертів та гастролей, Злата приймає участь в різноманітних шоу. У 2018 році вона танцювала з Дмитром Жуком в шоу “Танці з зірками”. До речі, пройти відбір їй допомогла пристрасть до балету. У восьмому сезоні “Танців” Злата була ведучою та зустрічала учасників на балконі. У 2021 році виконавиця перемогла у шоу “Маска”, а також стала героїнею шоу “Холостячка”. У 2023 співачка стала речником Євробачення 2023. Також Злата приймала участь в зйомках проєкту “Голос країни” в ролі помічниці Потапа.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.