“Веде перемовини”: Ольга Фреймут в Україні хоче воззʼєднатися з суперницею – Єфросиніна поверне популярність

В новинному просторі ширилася інформація про багаторічну ворожнечу відомих телеведучих Ольги Фреймут та Маші Єфросиніної, чий шлях розпочався за часів роботи на Новому каналі.

Про те, що взаємини у двох теледів українського шоу-бізнесу не склалися, раніше повідомив блогер Богдан Беспалов, який доповідає усі плітки про знаменитих зірок, які йому доносять свої канали інформації та підписники в соціальних мережах.

Вся ворожнеча пов’язана з чоловіком з Нового каналу, якого нібито Оля та Маша не поділили. Мова йде про нинішнього коханого ревізорки Фреймут – Володимира Локотка.

У 2013 році Маша Єфросиніна оголосила про розлучення, а потім вона за словами Беспалова, вирішила закрутити романтичні стосунки з генеральним директором каналу, де працювала. Утім, на нього тоді вже поклала своє око й Фреймут. Після цього Ольга “увела” у Маші чоловіка, який подобався.

Маша Єфросиніна ніжно привітала чоловіка з днем народження
Ольга Фреймут в Україні хоче воззʼєднатися з суперницею Єфросиніною

У новому випуску новинних пліток в Богдана Беспалова, блогер повідомив нові цікаві деталі про взаємини наших героїнь. Розповів, що після повернення в Україну Ольга Фреймут намагається повернути свою популярність влаштованими майстер-класами, різними світлинами, де гуляє рідним містом, утім, цього замало. Додав, що тепер вона нібито намагається возз’єднатися з Єфросиніною та прийти до неї на інтерв’ю.

Багатодітна Ольга Фреймут показала всіх своїх дітей
Ольга Фреймут в Україні хоче воззʼєднатися з суперницею Єфросиніною

Мовляв, таким чином, вони зможуть довести публіці, що ворожнечі між ними немає ніякої, все це плітки та вигадки, які обоє ніколи не коментували та не підтверджували в медійному просторі. Ось, що саме дослівно розповів Богдан Беспалов:

“Поговорюють, що наразі Оля Фреймут веде перемовини з Марією Єфросиніної, щоб дати інтерв’ю Марії на екзамені. Звучить нереально. Але що можуть отримати ці пані? По перше, для Марії Єфросиніної це можливість бути цитованою, усі будуть обговорювати це інтерв’ю. Також для Марії це можливість хайпонути, а для Олі це чудова платформа для транслювання своїх меседжів на широкий загал”.

Блогер Богдан Беспалов ще раз зазначив, що в нього спільнота для пліток, тому його команда ніколи нічого не стверджує та має право на суб’єктивну авторську думку.

Схожі статті

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.