Леся Нікітюк стала обличчям відомого українського бренду Rikkyhype: навчить жінок любити себе з макіяжем і без

Леся Нікітюк – відома українська телеведуча, яка все своє життя прагнула досягти головної мети і стати зіркою українського телебачення. Вона за кілька років стала однією з найпопулярніших ведучих.

Нікітюк дуже цікава, талановита й відкрита дівчина, яка ніколи не приховує своїх почуттів. Вона все каже прямо і так, як є, Леся не звикла ховатися за масками, оскільки вважає, що щирість – це головна людська риса, яка дозволяє жити чесно і гарно ладнати з всесвітом, який нас оточує. Та, як відомо, для того, щоб у житті була гармонія, вона в першу чергу має бути всередині нас.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Для кожної жінки дуже важливо розуміти себе і бути чесною з собою. А це дуже важка робота, адже ми бачимо людей наскрізь, але не бачимо себе. Пізнати себе важко, але реально і заради цього потрібно розвивати себе з різних сторін. Звісно, якщо жінка хоче пізнавати себе і бути щасливою. І в нашому сучасному світі є багато різних способів пізнати себе і свою суть. Психологічні вебінари, жіночі бранчі, різні психологічні ігри. Йога, танці, спорт і інші фізичні навантаження.

Зараз майже кожен український і світовий бренд намагається привити жінкам любов до себе і турботу. І часто вони закликають до цього зірок. Так, наприклад виробник одягу Rikkyhype вирішив зробити колаборацію з Лесею Нікітюк. Вони разом запускають проєкт для жінок, з метою, щоб кожна прийняла себе тотально.

“Разом з неймовірною, нашою вітчизняною барбі, українською телеведучою та волонтеркою Лесею Нікітюк, запускаємо відео-проєкт, що направлений на тотальне прийняття себе. Настав час забути про стереотипи, про схвалення публіки. зруйнувати рамки та стандарти й почути себе. почути, якою ти хочеш бути сьогодні: з макіяжем чи без. Стомлена чи натхненна. активна, чи розслаблена, будь-яка ти завжди особлива та прекрасна. Обирай себе за замовчуванням” – написав бренд.

Тож, це дуже чудовий проєкт і головне, він дійсно потрібен жінкам. Адже багато хто з нас має проблеми з прийняттям себе і з любов’ю до себе.

Схожі статті

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.