Екс-дружина Узелкова Боржемська розповіла, про його стосунки з сином і дочкою через 5 років після розлучення

Колишня дружина Вʼячеслава Узелкова Марина Боржемська вперше за довгий час розповіла, чи спілкується її колишній зі своїми дітьми. Детальніше в статті.

Розлучення Марини Боржемської та Вʼячеслава Узелкова було гучним та скандальним. Тренерка так і не розповіла, чому насправді вирішила попрощатися з чоловіком, з яким була разом 20 років. Хіба що повідала, що в день, коли вона з дітьми зібрала валізи між подружжям розгорівся скандал, після якого жінка і вирішила терміново зʼїжджати.

Марина Боржемська розповіла про стосунки її дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Марина Боржемська розповіла про стосунки її дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Вже згодом боксер заявив, що колишня дружина не дає спілкуватися з дітьми. В свою чергу Боржемська запевняла, що вона вмовляє спадкоємців поспілкуватися з батьком, але після пережитого вони не надто горять бажанням це робити. Особливо складна ситуація була саме з сином зірки. Юнак не хотів брати трубку, а розмови з Вʼячеславом були доволі напруженими і не простими.

Боксер же постійно повторював, як сильно сумує за родиною. Навіть спроба побудувати стосунки спочатку потерпіла невдачу: спортсмен зізнався, що досі кохає колишню дружину, хоча пройшло 3 роки з розлучення. Сталося це прямо на телебаченні, під час зйомок романтичного реаліті-шоу.

Зараз він таки зміг розпочати нове життя з іншою жінкою і, здається, таки налагодив взаємини з дітлахами. Нещодавно Марина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповідь на запитання, чи спілкується її колишній чоловік зі спадкоємцями.

Марина Боржемська розповіла про стосунки її дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Зірка відповіла, що по-можливості комунікація відбувається з обох сторін. Але заглиблюватися у цю тему зірка не поспішає і відповіла максимально абстрактно і без уточнень.

Нагадуємо, восени 2021 року Узелков покинув інтерв’ю, яке давав журналістам проєкту “Зірковий шлях” на каналі “Україна”. Боксера тоді розлютило запитання про те, чому він не бачиться зі своїми дітьми після розлучення з Боржемською, як пояснили журналісти реакцію спортсмена. Це було востаннє, коли зірка зіштовхнувся з питаннями щодо сімʼї.

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".