Володимир Дантес розповів, на що витратив понад 2 млн гривень – з Дурнєвим переплюнули саму Кароль

Вже понад рік українські знаменитості об'єдналися заради спільної цілі, аби допомогти Україні наблизити її до перемоги, а тому активно влаштовують благодійні заходи та збори коштів.

Володимир Дантес після такого обговорюваного розлучення з виконавицею Надією Дорофєєвою у 2022 році повністю занурився в розвиток кар’єри, написання нових хітів та знімання шоу “Пожежа” спільно з українським телеведучим, гумористичним коментатором програм Олексієм Дурнєвим.

Нещодавно знаменитий український співак Володимир Дантес повідомив користувачам соціальної мережі Instagram, на що було витрачено понад 2 млн гривень, які вдалося зібрати спільними зусиллями з Олексієм Дурнєвим в травні у європейському турі проєкту “Пожежа”.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
Володимир Дантес розповів, на що витратив понад 2 млн гривень

Відомі чоловіки подякували кожному, хто долучився до масштабного збору коштів під час минулого туру. На ці гроші Володимир та Олексій замовили літачки ретранслятори для фпв дронів. Їх вже виготовили та доставили, а тому тепер можна відправляти бригадам по лінії фронту:

“Дякуємо кожному, хто донатив нам під час минулого туру, разом ми зібрали понад 2 000 000 гривень донатів. Замовили літачки ретранслятори для фпв дронів. Дякуємо вам!!! Ви – пожежа!!!”.

Нагадаємо, що Пожежа – найгарячіше ютуб-шоу, де на кожному івенті в різних містах на глядачів чекає дійство без заготовлених текстів та спеціальних сценаріїв, а лише виключно імпровізація головних героїв.

Володимир Дантес навіть на свій 35-й день народження, 28 червня, замість подарунків відкрив спеціальну банку для збору коштів для тих, хто хотів привітати артиста з його святом. Подякував всім за привітання та зробив звіт, де вдалося назбирати на ЗСУ 431 372 гривень. Додав, що отримав найкращий подарунок, який тільки можна було очікувати.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?