Оля Полякова приголомшила Вадима Буряковського своїми нічними стосунками з Арестовичем: “Вже півтора року”

Днями Олексій Арестович святкував своє 48-річчя, і в цей день зізнався, що кохає всіх, хто його оточує. А також він приймав багато вітань від своїх друзів, колег, близьких і прихильників.

Олексій з самого початку війни став народним заспокійливим для кожного українця, оскільки він завжди виходив у сторіс ввечері та своїми психологічними мантрами, бо інакше це не назвеш, заспокоював українців. Для нього це було нормальним, адже він гарно розбирається у психології людей і чітко знає, що і кому варто сказати аби досягти бажаного результату.

Чому Арестович був у тіні до 2022 року
Олексій Арестович

Чоловік відчував у собі велику впевненість, адже мав вплив на широку аудиторію. Звісно, йому це лестило, оскільки мати таку владу – це дуже відповідально і це дозволяє йому пишатися собою та своїм професіоналізмом. Можливо це було гарно спланований хід, адже на народ варто було впливати і заспокоювати, це ж насправді було дуже серйозно. Кожна людина мала великий страх і велику паніку всередині себе.

І насправді зірки теж не виключення, адже вони такі ж самі люди, як і всі інші, вони теж мають свої страхи, застереження, і їхня психіка також страждає. Наприклад, Оля Полякова відверто розповідала, що без нічних звернень Олексія Арестовича вона не може заснути. Причому, що жінка сама не розуміє до кінця, як це працює, але це дійсно працює. І саме Полякова дякувала Олексію за те, що він її заколисковує своїм голосом. їй навіть неважливо, що він говорить, головне як.

Оскільки жінка досі гарно ставиться до Арестовича попри всі його помилки, які він звершив за останній час. І саме тому вона дуже тепло привітала чоловіка з Днем народження у сторіс в інстаграм.

“З Днем народження Олексію! Здоров’я та щастя і миру нам всім! Вже півтора року на ніч тільки з Вами, ви спасли мільйони людей від неврозу, і я не шуткую. Дякую” — написала Оля.

Привітання Полякової
Привітання Полякової

Тож, таке тепле вітання від королеви ночі дійсно вартує уваги та демонструє, що люди все ще цінують вчинки Арестовича.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.