Поки Мірзоян і Матвієнко сидять без даху над головою, старша дочка Тоні шукає юриста: будуть судитися?

Як відомо, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян досі не змогли розібратися зі своїми житловими проблемами і вимушені жити у Ніни Митрофанівни Матвієнко.

З проблемами житлового характеру Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко зіштовхнулися одразу після весілля. Їхні стосунки зародилися ще тоді, коли співак був одруженим. І саме тому у будинок своєї нової коханої він постукаввся, не маючи жодної копійки у кишені. Адже виконавець усе своє майно залишив дітям.

Дочка Тоні Матвієнко розповіла про проблеми з житлом в родині

Тоня Матвієнко показала Мірзояна у весільному костюмі й натякнула на ще одні заручини
Дочка Тоні Матвієнко розповіла про проблеми з житлом в родині

Молода сім’я посилилася в будинку Ніни Митрофанівни. Звісно, молоді планували переїхати до власної квартири, коли випаде така можливість. Тож 2021-го зірки повідомили про те, що придбали власну нерухомість, роблять там ремонт і після цього планують переїхати.

Свої корективи внесла повномасштабна війна. Замість того, аби нарешті облаштувати своє гніздечко родина пережила тривалу розлуку. Тоня Матвієнко евакуювалася разом з маленькою дочкою до Португалії, а потім перебралася до Великобританії.

Після майже року еміграції співачка повернулася додому, але звісно знову до будинку своєї матері. Певні проблеми, пов’язані з житлом також відчуває на собі її старша дочка Уляна. Дівчина давно живе окремо від батьків, але нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що вона шукає юристів, які допоможуть їй у цьому питанні.

Дочка Тоні Матвієнко розповіла про проблеми з житлом в родині

Для чого саме їй знадобилися юристи залишається великою загадкою. Можливо мова йде просто про укладення контракту з оренди.

Нагадуємо, що за спиною у Арсена Мірзояна шлюб, в якому народилося двоє синів. Тоня Матвієнко також була заміжнею. У 16 років жінка народила дочку Уляну, але стосунки з чоловіком були поганими, і врешті-решт вони прийняли рішення розлучитися. На момент її знайомства з Арсеном, екс-коханий був вже далеко позаду.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?