29-річна Катерина Репяхова поділилася дивною звичкою чоловіка Віктора Павліка – в спеку рятує мокрий рушничок

До шлюбу зі знаменитим українським співаком Віктором Павліком, Катерина Репяхова вела справи артиста та займалася організацією його концертної діяльності, утім, зараз вона сама успішна бізнесвумен та блогерка.

У 2020 році створився ще один союз відомого співака Віктора Павліка з його концертною директоркою Катериною Репяховою. Жінка підкорила українську аудиторію своєю щирістю у власному блозі соціальної мережі Instagram, адже часто висвітлює буденне життя подружжя, розвиток сина Михайла, якого народила у 2021 році та навіть власні зміни після пластичних операцій.

Втім, не таке вже і безхмарне медійне життя знаменитого подружжя. Після скандалу з перепусткою, яку Катерина Репяхова показала у своєму блозі, як подарунок від чоловіка, вона ще довго була обговорюваною в інформаційному просторі, а спеціальний документ, який дозволяв артисту в комендантську годину повертатися додому було вилучено.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Однак приємних моментів набагато більше ніж скандалів та інтриг. Так, нещодавно Катерина Репяхова оприлюднила відео обіймів з чоловіком Віктором Павліком, який збирався поїхати у відрядження на один день, а ще після великої спеки за вікном, жартома поділився, як від неї рятуватися:

“Дуже жарко, надворі 40, тільки що виходив, то можна впасти. Така жара, вбиває наповал, тому, люди, бережіть себе та обтирайтеся мокрим рушничком, будьте здорові”.

Катерина Репяхова поділилася дивною звичкою чоловіка Віктора Павліка

Підписники Катерини Репяхової розуміють жарти її знаменитого чоловіка, тому теж посміялися з відео пари та порад від співака. Сама 29-річна блогерка зазначила, що в цьому і є весь Віктор Павлік, якого багато українців і вона сама полюбили.

Нагадаємо, що Катерина Репяхова після трьох місяців обстеження 2-річного сина Михайла, чому саме хлопчик не говорить, лікарі дійшли висновків, що в медикаментозному лікуванні наразі потреби немає, тому варто приділити увагу заняттям з педагогами зі спеціальними розвивальними вправами.

Схожі статті

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.