За кого вийшли заміж Руслана Лижичко, Наталія Могилевська, Оля Полякова і Тіна Кароль: були гучні весілля

Особисте життя знаменитих українських зірок стає темою номер 1 в публічних обговореннях пересічних громадян, тому детальніше розповімо про офіційних чоловіків відомих співачок.

Так, чимало публічних особистостей в медійному світі, які після пережитих невдалих стосунків заявили, що ділитися своїм особистим життям не хочуть, утім, є відкриті зірки до народу, що не бояться зурочень та негативних висловлень.

Руслана Лижичко

Популярна українська співачка Руслана Лижичко перебуває в офіційному шлюбі з музичним продюсером Олександром Ксенофонтовим ще з 1995 року. Втім, спільних дітей подружжя так і не має. Вона зізналася, що енергетично готова стати мамою, тому парочку об’єднують спільні зусилля стати батьками.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

У 2015 році подружжя збудувало два екобудинки, один з яких зробили величезною студією, а в іншому вони мешкають.

Наталія Могилевська

Знаменита музична виконавиця була двічі одруженою жінкою. Вперше її під вінець повів бізнесмен Дмитро Чалий у 2004 році, з яким Наталія прожила близько року. Другий офіційний шлюб виявився довшим за попередній. З Єгором Долініним співачка перебувала в офіційних стосунках з 2006 по 2011 рік.

Наталя Могилевська і Дмитро Чалий
Наталія Могилевська та Дмитро Чалий

Після початку повномасштабного вторгнення Могилевська розсекретила, що нині її серце зайняте чоловіком, на ім’я Валентин, утім, ділитися всіма деталями з представниками преси не поспішає.

Наталія Могилевська та Єгор Долінін

Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова перебуває у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським з 2004 року, де народила чоловікові двох доньок: у 2005-му Марію та у 2011-му Алісу.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Парочка має заміський двоповерховий будинок з городом площею в 30 соток. Екскурсію своїми володіннями музична виконавиця показала на телебаченні в програмі “Світське життя” з Катериною Осадчею.

Тіна Кароль

Історія цієї зірки досить зворушлива, адже надалі співачка заприсяглася завжди пам’ятати та шанувати свого коханого чоловіка Євгена Огіра, який пішов з життя у 2013 році. У 2008 році Тіна Кароль одягла фату та стала дружиною цього відомого продюсера.

Розкішне весілля відбулося на Мальдівах 15 січня. Того ж року 15 червня пара повінчалася в стінах Свято-Успенського собору Києво-Печерської лаври, а 18 листопада 2008 року на світ з’явився син Веніамін.

Тіна Кароль та Євген Огір

На вокальному проєкті “Голос країни” її серце вперше за довгі роки почало відчувати симпатію та прихильність до іншого чоловіка, співака Дана Балана, однак стосунки після завершення проєкту та поза камерами не продовжилися.

Чому Дан Балан так стрімко зник з України
Тіна Кароль та Дан Балан

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.