“Все дуже змінилося”: Дорофєєва у шлюбі з Кацуріним поділилася своїми враженнями – вже хоче повернути Дантеса?

Українська артистка Надя Дорофєєва стала одним з тренерів нового сезону "Голос країни", знімання якого проходять у Варшаві. Ексклюзивно поділилася своїми відчуттями та кого хоче бачити у своїй команді.

Надю Дорофєєву ще досі активно обговорює публіка після розлучення з виконавцем пісень Володимиром Дантесом у 2022 році та вважають, що новий шлюб з ресторатором Мішею Кацуріним протримається недовго.

Так, в липні парочка наважилася розкрити таємницю свого нового статусу, адже місяць вони приховували від прихильників своє весілля. Кадри з таємної церемонії з’явилися на сторінках Міші та Наді в соціальній мережі Instagram.

Надя Дорофєєва зізналася, ще під час зустрічань вони з коханим точно знали, що одружаться. Пропозицію Міша Кацурін співачці вирішив зробити прямо під час руху скутера, на що артистка погодилася без вагань.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Володимир Дантес розповів, що на весіллі у молодят не був, образ на колишню не тримає й намагається робити щасливою нову кохану Дашу Кацуріну та її двох дітей, які мотивують його працювати ще більше.

Відомо, що в Польщі стартували знімання оновленого сезону “Голос країни”. Тепер українська культура та співочий талант нашої нації буде звучати й за межами України. Знаменита співачка Надя Дорофєєва вже була тренером проєкту в 11 сезоні та привела свого учасника Сергія Лазановського до перемоги.

Музична виконавиця вирішила відверто поділитися своїми відчуттями та розповісти, кого саме хоче бачити у своїй команді. Так, зізналася, що наразі часи змінилися, тому тепер вона намагається вслуховуватися в тембр голосу та потенціал людини й тільки тоді розвертати своє крісло.

Наді Дорофєєвій важливо, щоб перед нею стояла велика душа, людина, яка своєю піснею знає, що хоче сказати зі сцени, адже зараз люди слухають не просто пісні, їм важливі сенси.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.