Христина Горняк розповіла, як коханий ставиться до шлюбу з колишнім чоловіком Остапчуком – “Це моє життя”

Після шлюбу, а згодом після розлучення з Володимиром Остапчуком, нотаріуса Христину Горняк все частіше згадує преса в новинному просторі, адже розрив стосунків виявився хоч і тихим, але повним несподіванок.

З 2020 по 2022 рік тривав другий союз знаменитого телеведучого Володимира Остапчука та юристки Христини Горняк. Відомо, що познайомилося майбутнє подружжя на весіллі у подружки нотаріуса в Італії. За словами жінки, для неї це не було кохання з першого погляду, тому пара пройшла всі етапи, від знайомства та дружби до кохання.

Колишня дружина Володимира Остапчука дуже впевнена в собі особистість, яка не боялася негативної реакції публіки на їхній шлюб, а тепер після всіх скандалів її колишнього, багато українців тільки підтримують Горняк з моменту їхнього розлучення.

Остапчук розійшовся з Христиною Горняк
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Так, ексзакохані не можуть поділити нерухомість, будинок в котеджному містечку Золоче Прованс, яке пара придбала, бувши у шлюбі. Тепер Володимир Остапчук без відома колишньої активно займається ремонтами, показує свої володіння новій дружині, 23-річній Катерині Полтавській та згодом планує туди переїхати.

Така поведінка нотаріуса Христину Горняк не влаштовує. Ба більше, жінка має намір звертатися до суду, адже знає, що згідно з законом має право претендувати на частину будинку, який наразі знаходиться у спільній власності.

Підписникам в соціальній мережі Instagram героїня нашого матеріалу зізналася, що нарешті змогла пережити болісне розлучення та знову закохатися. Утім, розкривати всіх подробиць не поспішає. Днями жінка відповіла на питання, як новий коханий ставиться до минулого зі знаменитим шоуменом та постійних згадок її імені у ЗМІ.

Христина Горняк розповіла, як коханий ставиться до шлюбу з колишнім чоловіком Остапчуком

За словами Христини, він не читає українські новини, тому ніяк до цього не ставиться. Додала, що коханий поважає минуле жінки, адже це її життя та зрозуміло, що у багатьох людей є свій досвід стосунків з минулого.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?