Мартиновська та Ярославський не змогли приховати правду про весілля: пара одружилася на “МастерШеф”

Відомі українські кулінари Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський багато років співпрацюють на одному проєкті і пережили всіляке. Але весілля поки не було!

Їхня зустріч для обох знаменувала новий виток в карʼєрі та житті. Зрозумівши, що обидвом необхідно співпрацювати, вони витягнули щасливий квиток, адже цей тандем дійсно приніс їм неймовірний успіх в медіасфері.

Втім, аудиторія не вірить, що все закінчиться лише дружбою та роботою разом. Більшість фанатів помічають між зірками іскри і вірять, що рано чи пізно почують любовну історію.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський не змогли приховати правду про весілля

Ольга Мартиновська ніжно обійняла Володимира Ярославського та зробила публічне зізнання
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський не змогли приховати правду про весілля

Натомість колеги не поспішають розкривати правду навіть про те, як вони проводять разом час за кадром. Відомо, що дочка Ольги від попереднього шлюбу знайшла спільну мову з чоловіком. Володимир та Ольга часто їздять в машині, разом можуть приймати їжу, а також активно знімають контент для Instagram.

За словами Ярославського, він холостяк і має намір залишатися таким і надалі. Мовляв, в нього немає часу на сім’ю і наодинці йому достатньо комфортно. Ольга Мартиновська тим часом концентрує усі свої зусилля на вихованні дочки. Про любовні стосунки жінка не говорить ні слова.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський не змогли приховати правду про весілля

Натомість на зйомках МастерШеф знайшлося місце для весілля українських захисників. Так, нещодавно до мережі потрапили ексклюзивні кадри, на яких помітно, що в одному з випусків учасники мали нагодувати молодят та гостей.

“Наш проєкт організував святкування їхнього весілля. Пригощали гостей авторськими стравами української високої кухні від наших суддів. Наречений розповідав, як складно людям, які повертаються, знову жити нормальним життям. І така подія якраз те, що їм потрібно. На нашій кухні були їхні батьки і товариші. Були подарунки і квіти, а також хвилина пам’яті”

Натомість фанатам залишається лише чекати, коли самі судді достатньо надихнуться та вирішать пов’язати себе шлюбом. Поки що в стосунках знаходиться тільки Ектор. Втім, його кохана проживає на даний момент у Варшаві.

Схожі статті