“Я старію”: Володимир Дантес після розлучення з Дорофєєвою не знаходить собі місця – покидає все і кудись їде

Знаменитий український співак Володимир Дантес отримав колосальну підтримку від української публіки після розірвання стосунків з виконавицею Надією Дорофєєвою.

У березні 2022 року прихильники пари зірок Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої були приголомшені зізнанням про розірвання стосунків довжиною в 11 років, з яких 7 прожито в офіційному шлюбі.

Практично відразу після гучної заяви в Мережі, в новинному просторі поповзли чутки про роман колишньої дружини Дантеса з їхнім другом, Мішею Кацуріним, який теж оголосив про розлучення зі своєю другою дружиною Дашею. Згодом фанати та преса мали рацію, адже обоє пар просто обмінялися партнерами. Нині Володимир Дантес зміг відпустити образи на колишню дружину та намагається робити щасливою нову кохану Дашу Кацуріну.

Цікаво, але на таємне весілля, яке виконавиця пісень Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін зіграли в червні цього року, вони не запросили своїх колишніх, однак сам Дантес, схоже, що сильно не засмутився.

В Мережі почалися обговорення, що Даша Кацуріна вже натякає Володимиру Дантесу на їхнє весілля та вже готова піти під вінець вдруге, адже не бачить в цьому нічого поганого й відпустила минулі стосунки.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Нещодавно український співак Володимир Дантес жартома натякнув на свою старість, адже чоловік вже п’ятий день поспіль прокидається о шостій ранку, сідає до маршрутки та вирушає в дорогу, втім, куди саме не повідомив. Вигляд Володимир мав досить втомлений та небадьорий:

“Мені здається я старію, бо вже п’ятий день поспіль прокидаюся о 6 ранку, сідаю в маршрутку і кудись їду”.

Володимир Дантес після розлучення з Дорофєєвою не знаходить собі місця

Нагадаємо, що Володимир Дантес розкритикував шоумена Володимира Остапчука за його слова про красу на тілі жінок. Співак присвятив цьому пісню, в якій йшлося, що кожна дівчина прекрасна та виглядає на 10/10.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.