Перше кохання українських зірок: хто вкрав серце Олі Сумської, Катерини Осадчої, Віктора Павліка

Перше кохання завжди залишає незабутні враження у житті кожної людини. Воно часто залишається в пам'яті, як щось неймовірно цінне. Хто ж зміг покорити серця українських зірок?

Ольга Сумська

Перше кохання принесло відомій акторці комплекси та невпевненість. Ольга закохалася в 8 класі. Обранець акторки був дуже вродливий, а от Сумська вважала себе “гидким каченям”. Жінка так і не наважилася на відверту розмову, а згодом її сім’я переїхала. Де зараз перше кохання Олі, вона не знає. А ось друге захоплення артистки – Антон успішний полтавський бізнесмен.

Перше кохання Олі Сумської
Перше кохання Олі Сумської

Віктор Павлік

Ще у 6 років Вітя захопився зіркою радянського кіно. Наталія Фатєєва буквально приворожила майбутнього співака через екран телевізора. Хлопець навіть добув світлину акторки та завжди носив з собою. У дорослому віці Віктору Павліку навіть видався шанс познайомитися з першим коханням, проте він так і не розповів про свої дитячі почуття.

Перше кохання Віктора Павліка
Перше кохання Віктора Павліка

Катерина Осадча

Жінка буквально вискочила заміж. У віці 18 років Катерина вже була відомою моделлю та відбивалася від кавалерів. Обрала ведуча старшого на 15 років бізнесмена Олега Поліщука. Та шлюб розвалився за 3 роки. Пара зрозуміла, що має різні життєві цілі. Молодій Катерині хотілося будувати кар’єру, тоді як Олег мріяв про спокійне сімейне життя.

Перше кохання Катерини Осадчої
Перше кохання Катерини Осадчої

Руслана Лижичко

Вперше співачка закохалася в 17 років, навчаючись в консерваторії. Обранець виконавиці був неначе мрія. Хлопець носив шкіряну куртку, мав круту зачіску та грав на гітарі. Однак Руслана так і не наважилася розповісти про свої почуття, і вона не жалкує про це. Вона вважає єдиним справжнім коханням свого чоловіка – Олександра.

Перше кохання Руслани Лижичко
Перше кохання Руслани Лижичко

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.