“Мене не показували”: Максим Галкін розповів про нелегкий шлях до успіху – Пугачова допомогла пробитися?

Відомий російський пародист, шоумен та гуморист Максим Галкін зараз купається в славі та знаменитому медійному житті, однак успіх до чоловіка прийшов не так швидко, як йому хотілося.

Для українського народу гуморист Максим Галкін відкрився з приємного та неочікуваного боку. Так, знаменитість з дружиною, російською зіркою естради Аллою Пугачовою засудили дії російської федерації на території України. Ба більше, шоумен зі своїх концертів відправляв кошти на допомогу українським біженцям.

Так, після 24 лютого зіркове подружжя покинуло життя та статки в росії та перебралося тимчасово жити до Ізраїлю. Пара та їхні діти, двійнята Ліза та Гаррі оселилися в одному з найдорожчих районів країни.

Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми
Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми

Знаменитий пародист з дружиною довго намагалися продати свій замок в росії, утім, наразі нерухомість наших героїв статті знаходиться під арештом. Причиною цьому, за деякими даними ЗМІ, стала невиплата податків.

Нещодавно відомий гуморист Максим Галкін відверто поділився непростим шляхом, який довелося пройти заради суспільного визнання та впізнаваності. Так, чоловік зізнався, що його 4 роки не показували на телебаченні навіть, попри те, що вже виступав в театрі естради. Він нікому не був відомий, у нього не було так званого даху, тому для нього цей шлях до популярності був непростим.

Згадав, як почав жалітися російському музиканту Олексію Кортнєву, що його нарешті показали на одному з телеканалів і його мама не встигла подивитися з сином програму. Утім, Олексій заспокоїв Максима, мовляв, незабаром його матуся буде вмикати телевізор й випадково натрапляти на його виступи.

Нині Максим Галкін став знаменитим пародистом, гумористом та телеведучим на весь світ, адже на його комедійні перевтілення та пародії приходять подивитися люди в багатьох країнах світу, куди він приїздить зі своїми концертами.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.