Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан розповіла про уколи краси: таємниця розставання із Заливако розкрита

Переможниця 11-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан вперше розповіла, чи вдається до косметологічних процедур у вигляді уколів краси.

На зйомки романтичного реаліті-шоу потрапляють далеко не всі дівчата. Здебільшого продюсери все ж таки обирають неймовірних красунь, які окрім зовнішності можуть похизуватися харизмою та відкритістю. Як не дивно, виробникам даного телевізійного продукту вдається показати дівчат з усіх сторін, і часто портрет зовсім не відповідає реальності.

Анна Богдан розповіла про уколи краси

Анна Богдан похизувалась фігурою
Анна Богдан розповіла про уколи краси

Анна Богдан не стала виключенням. На зовнішні дані дівчини одразу ж звернули свою увагу і глядачі, і минулі учасники проєкту. Але врода ще ніколи не ставала серцевиною кохання.

Досвід пар, які створилися в результаті цього шоу підказує, що красива зовнішність переможниці зовсім не гарантує, що вона зможе налагодити стосунки з головним героєм.

Не так давно Нікіта Добринін та Даша Квіткова повідомили про те, що розлучаються. Незадовго до цього прозвучало зізнання і Анни Богдан з Михайлом Заливако, які не захотіли більше бути разом.

Причину розставання екс-пара так і не назвала, але наприкінці їхні взаємини здавалися доволі важкими та токсичними. Хтось підтримав бізнесмена, який свого часу покинув Харків та переїхав до Києва заради обраниці, хтось навпаки зайняв сторону блогерки.

І це був доволі дивний результат, адже під час трансляції програми Богдан неодноразово критикували. Наприклад, за те, що вона приховала свій зв’язок з елітними колами в столиці. Свого часу красуня була дружиною депутата Андрія Богдана і була доволі близькою до усіх світських левиць.

Але ця критика ніколи не стосувалася зовнішності Анни, і зрозуміло чому, адже дівчина неймовірно вродлива. Про свої дані вона і сама прекрасно знає.

Анна Богдан розповіла про уколи краси

Нещодавно користувачі поцікавилися в неї, що робить вона собі уколи краси. Блогерка відповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що до подібних процедур не вдається, і вважає, що виглядає прекрасно.

Хоча немає сумнівів, що за шкірою вона все ж таки доглядає і є висока імовірність того, що в косметологічних кабінетах.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.