“З віком почав лисіти”. Ектор Хіменес-Браво наважився на пересадку волосся: голомозий вперше і востаннє

Знаменитий шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво розповів про генетичні особливості у своїй родині та прийняте рішення щодо пересадки волосся.

За 15 років активної роботи на українському телебаченні Ектор жодного разу не з’явився на екрані з поганою зачіскою. Чоловік ретельно слідкує за красою своєї шевелюри і довіряє її укладання стилістам.

Однак, те, що ми зазвичай бачимо по телевізору не зовсім відповідає дійсності. Так сталося і у випадку кулінара. Нещодавно Ектор зізнався, що його ніколи не показують з певних ракурсів, так як в нього не все гаразд. Насправді, глядачі ніколи не бачили його скроні.

Ектор Хіменес-Браво наважився на пересадку волосся

І лише нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, як його голять майже налисо.

Ектор Хіменес-Браво наважився на пересадку волосся. Скріншоти особистої сторінки зірки

Голомозий шеф пізніше розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, чому це рішення було прийняте, адже середньої довжини волосся йому пасує набагато більше.

Виявляється, так склалося, що генетично Ектор схильний до облисіння. Його батько почав втрачати свою шевелюру доволі рано. Те саме сталося і з його старшим братом.

До пересадки волосся Ектор тривалий час ставився скептично, але вирішив мислити раціонально, адже технології ідуть вперед і побачений колись результат на батькові може справляти викривлене враження про дану процедуру.

Зірка знайшов собі лікаря, який проведе операцію і вже підготувався. Власне, саме заради цього Ектор поголився. І хоча він очікував поганих результатів у тому, що стосується зовнішності, виявилося, що з короткою стрижкою він виглядає непогано.

Ектор Хіменес-Браво наважився на пересадку волосся

Якщо все піде за планом, лисим Ектор буде вперше та востаннє.

“Мій батько облисів, коли йому було 30 років. Через це він був постійно незадоволений своїм виглядом. Через це він навіть зробив пересадку волосся, але нічого хорошого з цього не вийшло”, — зізнався Ектор у своїй публікації про наміри щодо власної шевелюри.

Безперечно, зірка збирається показати результат своїм підписникам, інакше не старався розповісти передісторію цього кроку.

Схожі статті

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.