Віктор Павлік , Роман Сасанчин, Тоня Матвієнко: зірки, що пізнали радощі батьківства в ранньому віці

В українському шоубізнесі чимало одинаків та одиначок. Та кому з зірок самотність не загрожує, адже вже в юному віці вони відчули клопоти батьківства?

Віктор Павлік

В квітні 1984 року у Віктора Павліка народився первісток. В той час Віктору було лише 18 років. Він був одружений та життя з першою дружиною Лідією не склалося. Чоловік покинув родину заради нового кохання.

Олександр наразі жонатий та виховує сина. Чоловік пішов шляхом батька, приймав участь у талант-шоу та став співаком.

Зірки поділилися радощами раннього батьківства
Зірки поділилися радощами раннього батьківства

Роман Сасанчин

Переможець вокального шоу “Голос країни” і не мріяв про раннє батьківство та доля вирішила інакше. Зі своєю обраницею роман познайомився у 2020 році у компанії спільних друзів. Незабаром співак та його Іванна оголосили про весілля. А вже у 2021 році у пари народилася донька – Елізабет.

Зірки поділилися радощами раннього батьківства
Зірки поділилися радощами раннього батьківства

Тоня Матвієнко

Доля подарувала співачці жіноче щастя досить рано. Тоня завагітніла у 16 років. Її обранцю було 23. Пара побралася, але прожити життя разом не судилося. Подружжя розійшлося та Тоня досі не розповідає про батька своєї донечки – Уляни.

Ніна Митрофанівна підтримала доньку, проте зізналася, що могла попередити ранню вагітність Тоні та життя співачки склалося б по іншому.

Зірки поділилися радощами раннього батьківства
Зірки поділилися радощами раннього батьківства

Віра Брежнєва

Співачка народила доньку у 18 років. З батьком Соні, Віталієм Войченком, відносини виконавиці не склалися. Віра зізнається, що суворо виховувала старшу доньку та відноситься до молодшої більш поблажливо.

Зірки поділилися радощами раннього батьківства
Зірки поділилися радощами раннього батьківства

Надія Мейхер

Співачка стала мамою у 20 років. Ігоря Надія народила від бізнесмена Олександра Ліщенка. Пара не змогла вберегти стосунки та з часом розійшлися.

Надія Мейхер зі своїм сином
Надія Мейхер зі своїм сином

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.