33-річна Надя Дорофєєва розсекретила імʼя свого майбутнього малюка: як зватимуть первістка співачки?

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва вперше розповіла, яке імʼя дасть своєму сину, коли він народиться. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Найпопулярніше питання яке Надя Дорофєєва отримувала, перебуваючи в шлюбі з Володимиром Дантесом стосувалося дітей. Пара зізнавалася, що поки не планує поповнення в родині, хоча і запевняла, що не являється чайлдфрі. Вже пізніше співак таки зізнався, що насправді якраз таки розраховував провести своє життя без спадкоємців, і судячи з усього, Надя про це знала.

Надя Дорофєєва розсекретила імʼя свого майбутнього малюка

Надя Дорофєєва поділилася подробицями особистого життя
Надя Дорофєєва розсекретила імʼя свого майбутнього малюка

А за свого нового бойфренда Мішу Кацуріна Дорофєєва вийшла доволі швидко. Через рік після бурхливого роману пара побралася в Україні. І вже зараз співачка абсолютно інакше говорить про майбутніх дітей. Наприклад, нещодавно її запитали в “Нашому радіо” про ім’я для майбутнього сина. Навіть не думаючи, артистка одразу ж видала перше, що їй спало на думку.

Також зірка відмітила, що з Михайлом чи Володимиром свого спадкоємця б не назвала.

“Якщо чесно, то негаразд. Це було б ім’я, мені здається, Марк. Ніколи про це не думала, випадково зараз назвала”, — з усмішкою на обличчі сказала Надя.

Нагадуємо, що після розлучення зі співачкою Дантес почав зустрічатися з колишньою дружиною бойфренда власної екс-дружини Дашою Кацуріною. У жінки залишилося двоє дітей від попередніх стосунків. Не дивлячись на свої погляди, чоловік з позитивом поставився до дітлахів.

Вони багато часу проводять разом з вітчимом та сумують за ним, коли знаходяться разом з матір’ю в Польщі. Сам артист якось навіть зробив публікацію, яку присвятив дітям. У ній він розповів про те, як не хотів купувати для них басейн, який їм сподобався в магазині, але врешті-решт, все ж таки його придбав, і після їхнього від’їзду дивився на нього та сумував за дитячим сміхом.

Дорофєєва та Дантес влаштували змагання: не забувають одне одного та міряються, хто кращий
Надя Дорофєєва розсекретила імʼя свого майбутнього малюка

Як відомо, Надя зі спадкоємцями свого чоловіка багато часу не проводить. І ба більше, Даша зізнавалася, що дратуються, коли чує, як вони співають або слухають її пісні. Що відбувається в родині залишається великою таємницею.

Схожі статті

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.