Остапчук і Полтавська готуються до весілля: Роман Свечкоренко з “Холостячки” показав розкішне запрошення

Останнім часом в Україні люди почали частіше одружуватися, але відбувається певний дисонанс, оскільки статистика весіль навпаки зменшилась. Але ми щодня бачимо, як хтось одружується.

Зіркові пари не виключення, адже вони також укладають шлюби й гуляють гучні весілля. Наприклад, незабаром Роман Свечкоренко, що боровся на шоу “Холостячка” за серце Злати Огнєвіч зіграє весілля зі своєю молодою обраницею Лєрою Чернецькою, яка молодша за нього.

Пропозицію своїй обраниці Рома зробив ще минулою весною, до того ж це було доволі гарно і цікаво. Спочатку він довго вигадував та готував всі деталі. А потім зробив пропозицію просто у театрі на сцені. Звичайно, для Лєри це було шоком, але вона очікувала цього, тому що помічала у поведінці Роми щось дивне. Та ще й друг Свечкоренка пожартував про це.

Довгий час пара думала, яке весілля вони хочуть і коли зрозуміли і все продумали і проговорили, почали підготовку. Зараз у Лєри та Роми неймовірно багато задач перед весіллям. Вони хочуть, щоб цей день пройшов ідеально і без казусів, тому намагаються врахувати всі дрібниці. Та звісно, це все досить нервовий процес і виникає багато проблем і складностей. Але у пари майбутніх молодят майже все готово.

Вони вже розсилають запрошення на свою церемонію. Серед гостей буде найкращий друг Роми Богдан Шелудяк він же Буше, Євген Таллерт, а також Володимир Остапчук зі своєю обраницею Катериною Полтавською.

Днями Катя показала, як Рома і Лєра привезли їм запрошення на своє весілля. І це не дивує, оскільки Свечкоренко разом з Володимиром брали участь у створення фільму “Любов і блогери”.

Запрошення на весілля Роми і Лєри для Володимира і Каті

Тож, незабаром можна буде побачити, як проходить весілля психолога і блогерки, які разом вже тривалий час і мають чудові стосунки, в яких вони пропрацьовують всі моменти.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.