Як змінилося життя Лілії Налчаджиоглу з екс-чоловіком Ані Лорак: розкішні курорти, машини та подарунки

Другою офіційною дружиною колишнього чоловіка Ані Лорак, бізнесмена Мурата Налчаджиоглу стала візажистка зі столиці України Лілія Реус, життя якої зазнало неабияких змін.

Колишній чоловік співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу 3 червня 2023 року одружився з візажисткою зі столиці Лілією Реус, яка після церемонії змінила своє прізвище, тому тепер офіційно по паспорту вона стала Лілією Налчаджиоглу.

Відомо, що Мурат та Лілія до узаконення своїх стосунків шлюбом зустрічалися майже 2,5 роки. Підприємець запропонував їй свою руку та серце ще в далекому 2021 році. Цікаво, але Мурат має громадянство Туреччини, однак вирішив залишитися в Україні з коханою, а ще повністю підтримав країну у повномасштабній війні з росією, чого не можна сказати про його колишню дружину Ані Лорак, яка зайняла мовчазну позицію.

Весілля Мурата Налчаджиоглу з Лілією Реус

Варто зазначити, що життя візажистки з початку її стосунків з бізнесменом та згодом після шлюбу неабияк змінилося. Жінка проживає з чоловіком, якого кохає, пара не відмовляє собі у розкоші, їздить на дорогі відпочинки, а ще Мурат обожнює дивувати кохану коштовними подарунками.

Так, після свого гучного весілля під Києвом парочка відправилася до медового місяця на Батьківщину Мурата, до сонячної Туреччини. Родина не приховала своїх розкішних апартаментів, де вони зупинилися разом з доньками від попередніх шлюбів. Проаналізувавши сайт з бронювання готелів, вартість номера, в якому зупинилася родина обійшлася підприємцю в 12 тисяч гривень за одну ніч.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Як змінилося життя Лілії Налчаджиоглу з екс-чоловіком Ані Лорак

Брендовий одяг, дорога косметика, хороші житлові умови, розкішне авто – все це стало типовим для нової дружини Мурата Налчаджиоглу. Нещодавно візажистка у своєму блозі в соціальній мережі Instagram оприлюднила нові кадри, які сповістили підписників, що подружня пара знову відправилася разом на відпочинок до моря в Анталію, аби провести залишок літа біля води.

Нагадаємо, що про розлучення співачки Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу стало відомо у 2019 році після 10 років подружнього життя. Колишні разом виховують 12-річну доньку Софію, яка знайшла спільну мову з новою дружиною батька.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.