Ніякий він не Дантес: ось яке прізвище колишній чоловік Дорофєєвої насправді носить по паспорту

Пісні відомого виконавця Володимира Дантеса підкорюють вершини українських чартів. Та чи справді він Дантес? Пропонуємо дізнатися в нашому матеріалі.

Відомий український співак Володимир Дантес народився в Харкові. В дитинстві хлопчик мріяв стати міліціонером, але подорослішавши зрозумів – його місце на сцені. Навчався в музичному училищі, а вищу освіту здобув у Харківському політехнічному інституті.

Володимир Дантес розкрив своє справжнє прізвище
Володимир Дантес розкрив своє справжнє прізвище

У 2008 році 20-річний юнак вирішив випробувати долю на вокальному проєкті Нового каналу. Саме на “Фабриці зірок” Володимир Гудков отримав свій сценічний псевдонім. Продюсери шоу допомогли молодому виконавцю обрати більш звучне прізвище.

Володимир Дантес розкрив своє справжнє прізвище
Володимир Дантес розкрив своє справжнє прізвище

Нещодавно артист пригадав історію з проєкту. За тиждень до фіналу співак потрапив у номінацію. Продюсери запропонували Дантесу виконати пісню “Девочка Оля”. Та співак був скептично налаштований. Він не міг уявити, о саме ця пісня викличе фурор та морально готувався до програшу. Володимир так нервував, що відразу після запису трек, його забрали у лікарню з високим тиском. Та переживання були марні. Дует Володимира Дантеса та Вадима Олійника виграв шоу, а за продюсування групи взялася сама Наталя Могилевська.

Володимир Дантес розкрив своє справжнє прізвище
Володимир Дантес розкрив своє справжнє прізвище

14 липня 2023 року Дантес переклав “Дівчинку Олю” на українську. Тож тепер пісня зазвучала інакше та отримала нове життя.

У 2015 році дует “ДіО.фільми” розпався. Довгий час Дантес не радував шанувальників новими творами. Але у 2019 Володимир випустив пісню “Теперь тебе 30”, яка відразу завоювала увагу слухачів. А з початку повномасштабного вторгнення співак випускає пісні українською. Його трек “Обійми” покликаний підтримати українців, яким складно перейти на рідну мову та закликає не соромитися. А трек “Кити” присвячений Українському Криму, де виконавець відпочивав в дитинстві.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.