Вагітні животи були, а поповнення не сталося: Леся Нікітюк, Наталія Могилевська, Настя Каменських (ФОТО)

Існує такий стереотип, що кожна жінка мріє народити і вийти заміж, але часи змінюються і для багатьох народження дитини не є кінцевою точкою або заповітною мрією. Але в когось просто не виходить.

Жінки за останні кілька років зробили дуже сильний крок вперед, адже досі йде певна боротьба за рівноправ’я. І це нормально, бо всі ми маємо право робити свої власні вибори в незалежності від статі. Кожна людина хоче бути вільною та відповідати за своє життя самостійно. І на щастя, наш менталітет починає це сприймати за щось серйозне, нарешті, адже жінки дійсно можуть все.

Але для багатьох все ж таки народження дитини є головною метою в житті. У молоді роки не всі розуміють, чи хочуть вони ставати мамами. Але для впевненості в цьому рішенні поруч має бути надійний і коханий чоловік, від якого захочеться народити. А якщо його немає, то бажання народити виглядає дивним, адже це вже маніакальне бажання.

Серед українських зірок вистачає тих, хто не зустрів своє кохання, або просто ще не наважився на дитину.

Леся Нікітюк

Вагітна Леся Нікітюк

Не секрет, що Леся хоче мати власних дітей, але поки що дівчині не пощастило зустріти такого чоловіка, з ким вона б хотіла пов’язати своє життя і створити родину з дітьми. Насправді ніхто не гарантує, що це станеться або ні, проте ведуча щиро вірить у свою долю щасливої жінки з дітьми та надійною опорою.

Наталя Могилевська

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська

Жінка все життя шукала своє кохання й намагалась створити родину, але до діточок так і не дійшло, на жаль. Жінці роками приписують вагітність, але поки що такого щастя з нею не сталося. Проте зараз у житті Наталі є кохана людина, від якої вона може народити.

Настя Каменських

Каменських ховає животик
Каменських ховає животик

Насті часто приписують вагітність, оскільки в її житті були періоди набору ваги, які сприймали за вагітність. Звісно, співачка бажає народити від свого чоловіка Потапа, але, певно, зараз ще не час.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?