Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом: на кого зірка проміняла Добриніна?

Колишня дружина Нікіти Добриніна Даша Квіткова засвітилася в компанії відомого холостяка невдовзі після розставання з чоловіком. Хто він та що обʼєднує цих двох?

Як відомо, знаменита українська блогерка Даша Квіткова повідомила про розлучення з Нікітою Добриніним наприкінці 2022-го. Пара заявила, що у їхньої історії не сталося нічого такого скандального, чим вони могли би поділитися з аудиторією. І тим не менш, їм довелося звертатися до суду через поділ майна, а також до психотерапевта, щоб владнати спілкування всередині родини та організувати для спільного сина Лева максимально комфортний процес виховання, в якому будуть брати участь обоє батьків.

Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

Як виходила заміж Квіткова
Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Даша Квіткова говорить про найрізноманітніші речі. Однак своє особисте життя вона поки що не розкриває, але преса та глядачі вже впевнені в тому, що їй є, про що розповісти насправді.

Правда випливла назовні після ДТП з її участю в Києві. Так, на місце дорожньо-транспортної пригоди прибув ніхто інший, як Михайло Заливако.

Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

Але користувачі мережі підмітили ще один дивний нюанс. Обидва світяться в одних і тих же місцях з однаковою періодичністю, що може свідчити про те, що вони дуже близько спілкуються. Ба більше, Михайла вже нарекли її бойфрендом, але Даша Квіткова на даний момент не коментує дані плітки.

Даша Квіткова більше не приховує своїх стосунків з відомим бізнесменом

Нагадуємо, що Михайло Заливако являється 11-м холостяком франшизи, в якій колись знімалася і сама Даша. Тоді виграла Анна Богдан і, ба більше, парі також вдалося зберегти свої стосунки і перенести їх зі знімального майданчику в реальне життя.

Разом вони були більше, ніж півроку. Заради коханої Михайло покинув рідний Харків та переїхав до Києва. Бізнесмен почав активно вести свою особисту сторінку, розповідав різні історії і не зупинився після завершення роману зі своєю обраницею. Причину розставання пара не назвала, але деякі глядачі схиляються до думки, що усе побачене ними взагалі було піаром і вони з Богдан ніколи не були разом по-справжньому.

Схожі статті

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?