Дружина Юрія Ткача забрала доньку і залишила його самого в Україні: що послужило причиною

Дружина Юрія Ткача забрала їхню 10-річну доньку Єлизавету і залишила його самого в Україні. Що насправді послужило причиною? Деталі в нашому матеріалі.

Юрій Ткач вже багато років реалізований в особистому житті. В нього є прекрасна дружина, також дочка, яку він любить більше всього на світі. Єлизавета регулярно з’являється на кадрах у свого батька на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і ніколи не покидає його голови, де би він не був.

Юрій Ткач розповів про розставання з дружиною та дочкою

Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні
Юрій Ткач розповів про розставання з дружиною та дочкою

Вже зараз публіка помічає, наскільки дівчинка сильно схожа на свого зіркового батька. В неї така ж форма обличчя, погляд, посмішка та носик. І все менше вона схожа на свою матір, яка також її надзвичайно любить.

Сім’я постійно демонструє єдність та взаємну підтримку. Зокрема, коли Юрій Ткач минулого року потрапив у гучний скандал, його дружина захищала його повсюди, і часто особисто відповідала у коментарях користувачам, які критикували її благовірного.

Але зараз її поруч з актором немає. І на це є причина: жінка забрала їхню десятирічну дочку та виїхала за кордон, залишивши коханого в Україні. На даний момент вони знаходяться в гостях у Тайланді.

Юрій Ткач розповів про розставання з дружиною та дочкою

Зірка тим не менш поки що не сумує, адже в нього є достатньо справ, які він має владнати вдома. Артист активно долучається до різноманітних зборів, проводить благодійні заходи, не пропускає концерти, де може зробити власний внесок.

І немає жодних сумнівів, що незабаром його дружина все ж таки повернеться додому разом з дочкою, і не стане затримуватися. Як ніяк, сімʼя раніше майже ніколи не заходилася довго у розлуці.

А коли настануть мирні часи, то Юрій зможе насолодитися поїздками разом з Єлизаветою за кордон, і хто знає, можливо навіть колись залишить також дружину в Україні на деякий час.

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?

“Моя дівчинка”: В’ячеслав Узелков вперше показав наречену – як виглядає кохана боксера

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков більше не може приховувати свого щастя і нарешті показав романтичне фото із жінкою, з якою хоче прожити решту свого життя.

У нього 8 мільйонів, і це не те, про що ви подумали: чим багатий Михайло Поплавський

Співаючий ректор Михайло Поплавський охоче хизується своїм бізнесом та прибутками. Але як саме він розбагатів за ці 10 років? Деталі в нашому матеріалі.

“Треба жити та радіти життю”: Таїсія Повалій вийшла на зв’язок із Москви, де тепер живе

У минулому українська співачка, а зараз просто Таїсія Повалій, яка разом із чоловіком Ігорем Ліхутою втекла з рідної країни кілька років тому, знов вийшла в ефір із "гучними" заявами.

Макарони, макарони і ще раз макарони: чоловік Руслани Писанки ошелешив раціоном без дружини

Бізнесмен Ігор Ісаков продовжує публікувати душевні, життєві та щирі пости в своєму Instagram. Відомо, як чоловік живе разом із своїми домашніми улюбленцями, але вже без коханої Руслани Писанки.

“Це було не життя…”: дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні – що сталося

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова стурбувала шанувальників тривожним повідомленням із лікарняної палати. Писати почала ще вночі, а зранку вже вийшла на зв'язок.