“Вагітна” Каменських в обтислій сукні показала округлий живіт та повідомила новину: “Залишилося зовсім трошки”

Одна з нашумілих тем в українському шоу-бізнесі, коли співачка Настя Каменських повідомить про появу першого нащадка в її родині та зможе відчути всю радість від материнства.

Віддані фани знаменитості увімкнули у собі справжні дари ворожок, адже в коментарях під новими дописами намагаються напророчити народження її першої дитини. Публіка переконана, що зараз саме час, адже зірка реалізована в кар’єрі, любить дітей, має люблячого чоловіка, тому з дітьми варто поквапитися.

Настя Каменських звикла до такої нашумілої слави навколо теми її “вагітності”, утім, одного разу не змовчала та висловилася, що думає з цього приводу. Співачка зазначила, що ця тема стосується виключно її та чоловіка Потапа, тому ніхто з родичів або знайомих не має диктувати свої правила. Однак натякнула, що не проти народити, не проти виховувати дитину, проте коли це станеться, цього вона знати не може.

Настя Каменських вперше розповіла про свою залежність
Каменських в обтислій сукні показала округлий живіт та повідомила новину

Після початку повномасштабної війни українська артистка Настя Каменських знайшла для себе справу важливішу, ніж відповіді на постійні питання про її майбутнє поповнення. Співачка влаштовує благодійні заходи, перераховує кошти на потреби Збройним силам України, намагається давати шанувальникам всю свою любов та талант новими організованими концертами та зустрічами.

Так, цього разу героїня нашого матеріалу повідомила для неї та її фанів радісну звістку. Вона приміряла на себе нові концертні костюми для зустрічі з публікою на своєму великому сольному концерті, який відбудеться рівно через місяць:

“Сьогодні була на примірці концертних костюмів. Ви ж багато пишете мені, що час змінити сукню. Готуємо неймовірну красу! Кожна деталь, ниточка, камінець – все важливо для створення незабутнього образу на сцені”.

Каменських розповіла, що кожного дня вона та її команда готується, аби зробити незабутнє співоче дійство, тому дуже хоче подарувати кожному можливість перемкнути увагу від буденності, гарно провести час та об’єднати свої зусилля для допомоги нашій країні.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.