Пішла шляхом Олега Винника: Надія Мейхер почистила свої соцмережі та займається самолюбуванням

41-річна українська співачка Надія Мейхер далеко від Олега Винника не пішла, адже вирішила зникнути з публічного простору, почистити соціальні мережі та не надавати жодних коментарів своїй поведінці.

Так, публіка бурхливо обговорювала зникнення повелителя вовчиць Олега Винника з медійного простору, поки він сам не з’явився у своєму новому інтерв’ю, яке мало все пояснити, проте залишило ще більше запитань.

Схоже, що подібна ситуація почала повторюватися з колишньою солісткою легендарного гурту “ВІА Гра” з Надією Мейхер. Публіка та ряд деяких ЗМІ переконані, що таким чином артистка намагається привернути до себе більшої уваги, а тому вдалася до маніпуляцій, видаливши всі дописи в соціальній мережі Instagram.

Надя Мейхер знову заспівала
Надія Мейхер почистила свої соцмережі та займається самолюбуванням

Останні роки Надія Мейхер присвятила себе дизайнерській справі, тому, схоже, що розвиток музичної кар’єри давно поставила на паузу.

Перед тим, як почистити свій профіль в соціальній мережі знаменитість поділилася відвертими думками, як війна вплинула на неї та її свідомість. Так, співачка зазначила, що все життя прагнула якихось змін, але війна принесла їй головну зміну – вона почала усвідомлювати саму себе.

Додала, що їй знайомі почуття стресу, розпачу, болі та депресії, як і багатьом українським пересічним громадянам, які стикнулися з повномасштабною війною та її наслідками.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення артистка Надя Мейхер записала відеозвернення, де подякувала Збройним силам України, а також висловила слова підтримки своїм прихильникам.

Після цього була ще низка дописів зірки із висвітленням реалій війни та закликом допомагати українському народу, однак наразі героїня нашого матеріалу вирішила майже зникнути з медійного простору та не продовжувати вести власний інформаційний фронт. Лишень нещодавно опублікувала одну світлину та одне відео, щоб трішки оживити свій профіль в Instagram.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.