Зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару розсекретила, скільки заробляє: нестабільно, але на життя вистачає

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару відверто розповіла, скільки їй вдається заробляти в місяць з кар'єри акторки, адже після війни заробіток знаменитостей значно знизився.

Так, гумористка Ірина Сопонару не приховує, що наразі її заробітки стали дуже нестабільними, оскільки початок повномасштабної війни приніс не тільки зміни в повсякденне життя, а й вплинув на медійну роботу зірок.

Ірина Сопонару розповіла, коли планує святкувати весілля
Ірина Сопонару розсекретила, скільки заробляє

У новому відвертому інтерв’ю для ведучого Слави Дьоміна акторка зізналася, що її заробітки кожного місяця різні, тому не може підрахувати точну суму та сказати всім глядачам. Однак розповіла, для того, аби задовольнити свої потреби, в місяць їй достатньо 1000 доларів, які одного місяця їй вдається заробити, а в іншому, якщо сума заробітку склала менше, користується ресурсами із запасів:

“Мені так важко порахувати. В мене буває в місяць, де 1000 доларів, 2000 доларів, а буває місяць, де 100 доларів. Тому, в мене такі дуже нестабільні заробітки, але це нічого”.

Слава Дьомін підкреслив, що Ірина Сопонару дуже красива та доглянута дівчина, а ще їздить на дорогій автівці, тому поцікавився у знаменитості, яка сума потрібна для її особистого побуту:

“На мій особистий побут, в середньому 1000 доларів. Я перекриваю той місяць, в якому я менше заробила”.

Додала, у випадку, якщо зароблених коштів власними силами їй буде недостатньо або трапиться якась неприємна життєва ситуація, вона має нареченого, до якого вона завжди може звернутися.

Нагадаємо, що у травні цього року акторка гумористичного жанру Ірина Сопонару повідомила, що її коханий, британець Ріс зробив зірці пропозицію. Відомо, що пара разом уже близько двох років, тому тепер вони не зустрічаються, тепер вони заручені.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?