Українська версія “Золотого Холостяка” з учасниками 50+: Єрмаку, Іздрику, Вертинському час шукати жінку

Українське шоу "Холостяк" – це завжди було найочікуванішою прем'єрою весни для кожної української глядачки, але останніми роками зйомки його просто неможливо влаштувати, адже в нашій країні все ще триває війна.

Проте “Холостяк” ніколи не зникає з радарів, адже учасниць було багато та у кожної дівчини в життя щось змінюється, власне, як і у самих холостяків. Бо увага до їхнього особистого життя прикута й досі. І це зовсім не дивує, бо нових сезонів немає, а всі до нього настільки звикли, що дуже хочеться знову пірнути крізь екрани в цю чудову атмосферу романтики й неоднозначного кохання.

Але якщо в Україні не знімають “Холостяка”, це ще не означає, що інші країни не можуть презентувати нові сезони. Наприклад, Цієї осені в США  стартує нове шоу в рамках франшизи нашого “Холостяка” – “The Golden Bachelor:rose” :І голден це не про гроші, а про вік. Кохання шукатимуть жінки та чоловіки у благородному віці 60+.

Героєм першого сезону “Золотого Холостяка” став 71-річний ресторатор-вдівець на пенсії Джеррі Тернер. У нього є дві доньки та дві онуки. І в цьому сезоні буде цікава особливість знайомства, адже Деррі замість батьків, познайомиться з дітьми та онуками своїх обраниць.

Григорій Решетник уже має бажання  адаптувати цю абсолютно нову версію шоу в Україні. А от в коментарях підписники вже жартують, що наші чоловіки в такому віці так розкішно не виглядають і навіть, можуть не дожити до фіналу.

Та насправді ж у нас також вистачає завидних чоловіків у віці 50+, які з якихось причин неодружені й не можуть знайти свою людину до кінця життя. Тому, наша редакція вирішила запропонувати гідних кандидатів.

Олексій Вертинський

Олексій Вертинський

Народний артист України після смерті своєї дружини не зміг закохатися в жодну жінку на цьому світі, хоча й ма доволі широке коло спілкування. Зараз в його житті є лише одна важлива жінка – донька. А от про кохання у свої 67 років Олексій вже навіть і не думає, а дарма.

Юрій Іздрик

Юрій Іздрик

Український поет і прозаїк Юрій Іздрик настільки красиво описує кохання у своїх творах, але у свої 61 він все ще не зустрів таке кохання, яке описує і уявляє. Тому, “Золотий Холостяк” стане йому у нагоді.

Андрій Єрмак

Андрій Єрмак

Керівник Офісу президента Андрій Ярмак також неодружений, але дуже завидний холостяк. Він дуже цікава, але зайнята людина, можливо саме через брак часу Єрмак досі холостякує у 51 рік.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?