Зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару розповіла, чи бере гроші в коханого – “Люблю, коли за мене платять”

Комедійна акторка, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару відверто розповіла, чи бере гроші у свого коханого, як розподіляється їхній сімейний бюджет в родині та чи отримувала колись дорогі подарунки.

Зі стереотипів суспільства людство намагалося переконати своїх нащадків у тому, що жінка має бути за чоловіком, сидіти вдома, намагатися створювати сімейний затишок, а лишень чоловік має забезпечувати усю сім’ю. Утім, при розквіту ери новітніх технологій все змінилося, а жінки ладні забезпечити свої потреби самостійно.

У новому інтерв’ю для ведучого Слави Дьоміна акторка гумористичного напрямку Ірина Сопонару відповіла, чи бере гроші у свого коханого. За словами гумористки, вона заробляє самостійно і взагалі їй важко просити кошти у чоловіка. Жартома зазначила, що одного разу готувалася майже тиждень до розмови з коханим, аби взяти у нього гроші. Тому, коли Ріс відразу без вагань погодився, для неї це стало повною несподіванкою.

Ірина Сопонару розповіла, чи бере гроші в коханого

На питання від Дьоміна, як розподіляється сімейний бюджет в її родині, акторка зазначила, що спільного бюджету у них немає, але основні витрати бере на себе її коханий, британець Ріс. Зароблені гроші Ірини – це виключно її кошти, а заробітна плата чоловіка – бюджет всієї сім’ї.

Однак, попри те, що Ірина Сопонару може самостійно задовольнити свої потреби, вона не приховує, що обожнює, коли за неї чоловік платить в ресторанах:

“Я рахую себе сильною та незалежною, але я дуже люблю, коли за мене платять в ресторанах і взагалі, коли за мене платять, мені дарують, для мене – це прояв турботи”.

Інтерв’юер Слава Дьомін поцікавився, чи отримувала знаменитість дорогі подарунки в силу своєї професії. Ірина зізналася, що їй не дарують дорогих подарунків, за виключенням коханого Ріса, який подарував коханій обручку, яка стала для неї найдорожчою.

Слава Дьомін перепитав, чи дорогу автівку Ірина придбала собі самостійно, на що акторка запевнила, що так, і поцікавилася, чому ведучий так цьому дивується.

Утім, ведучий висловився, чому він так вважає. За словами Слави, існує стереотип, що такі розкішні дівчата, особливо з шоу-бізнесу, нерідко отримують багато дорогих презентів. Ірина Сопонару підкреслила, що, можливо, вона з іншої сфери шоу-бізнесу, адже працює в гумористичному напрямку. Тому, імовірно через це, не отримувала таких дорогих подарунків.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.