Добре втрьох: Оля Полякова відповіла на чутки про роман із Діановим – від Буряковського нічого не приховують

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше відповіла на плітки щодо її любовного роману з захисником України Діановим, який останнім часом став частим гостем в її домі.

Як відомо, після звільнення Михайла Діанова Оля Полякова неодноразово викладала спільні фотографії з захисником. Ба більше, їхні стосунки почали стрімко розвиватися.

Фанати артистки могли помітити чоловіка неодноразово у стінах її будинку, а також під час спілкування з її сім’єю. І як це часто стається, публіка поставилася з підозрою до побаченого. Якщо одні свято вірять у те, що між ними немає нічого, крім дружби, то інші вже фантазують на цей рахунок.

Оля Полякова відповіла на чутки про роман із Діановим

Полякова привітала Михайла Діанова з Днем народження
Оля Полякова відповіла на чутки про роман із Діановим

Нещодавно Оля вирішила поставити крапку в цьому питанні і відповіла на плітки, які почали ходити навколо них з Михайлом.

За словами Полякової, вони просто друзі, її чоловік Вадим Буряковський щиро полюбив нового товариша і вони не мають жодного наміру його відпускати. Взаємини між воїном та зірковою сім’єю лише міцнішають.

“Особисті повідомлення завалено питаннями: “А ви з Діановим пара?”. А що, не можна просто з людиною дружити? Обов’язково оте ваше треба? Ви не забули, що я заміжня людина. І, якщо чесно, у мене дуже багато саме чоловіків серед друзів. І ми його взяли в полон, якщо чесно. Він з одного полону вийшов, а до іншого потрапив, у нас вдома”

Михайло Діанов в свою чергу навіть вирішив не пояснювати, що між ними відбувається насправді і просто заперечив інформацію про те, що між ним та співачкою не може бути чогось більшого, ніж дружнього спілкування.

Оля Полякова відповіла на чутки про роман із Діановим

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова розповіла, як полишила свого коханого чоловіка друзів. За її словами, товариші Вадима або почали спілкуватися безпосередньо з нею, або просто пішли з його життя.

Втім, Буряковський не залишився один, адже друзі співачки стали і його друзями, а тому у їхньому домі завжди повно гостей. Примітно, що раніше співачка ніколи не говорила про те, як її благовірний ставиться до нового друга сім’ї. Тож в цьому питанні все стало максимально ясно та прозоро.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.