Від посудомийника до відомого шефа: суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розповів, як починалася його кар’єра

Український шеф-кухар із колумбійським корінням поділився історією розвитку своєї кар'єри. Суддя "МастерШеф" зізнався, що працював посудомийником.

Зараз ім’я Ектора Хіменеса-Браво знає кожен українець. Зірковий шеф постійно на екранах українського телебачення та успішно веде сторінки в соціальних мережах. Але так було не завжди. Кулінар поділився історією свого професійного росту з підписниками в Instagram.

Починалася кар’єра Ектора в бідних районах Колумбії. Потрапив на кухню юнак у 17 років. Його найняли мити посуд. Родина зірки жил бідно, тож хлопець був радий запропонованій вакансії, а з перший зароблених грошей презентував мамі маленький телевізор.

Ектор Хіменес-Браво розповів про початок своєї кар'єри
Ектор Хіменес-Браво розповів про початок своєї кар’єри

Пів року Ектор мив посуд, після чого йому довірили приготування обідів для персоналу. Довівши босу свою вправність, хлопця поставили на процес приготування салатів. Ектор постійно вчився. Він уважно спостерігав за роботою колег.

Шеф спав по 6 годин та працював без вихідних. Свій єдиний кітель кухар прав щодня руками, а після сушив праскою. Таки темп роботи дозволив юнаку отримувати більшу зарплату та з’їхати від матері. Зараз успішний шеф орендував ліжко.

Зрештою любов до кулінарії допомогла Ектору вступити до Кулінарної академії Боготи. Там молодого кухаря помітили та запросили працювали в готель Hilton у США. Збідти шеф переїздить до Канади, що очолити Brookstreet Hotel and Resort.

У 2009 році Ектор Хіменес-Браво починає плідну співпрацю з Україною. Готель InterContinental Kiev запрошує шефа відкрити ресторан. А 2011 рік повідомив про кулінара всій Україні. Ектора запрошують стати головним суддею проєкту “МастерШеф”. На кулінарному шоу чоловік зміг передати свої навички та знання багатьом учасникам, які після присвятили життя кухні та успішно відкрили власні заклади.

Ектор Хіменес-Браво розповів про початок своєї кар'єри
Ектор Хіменес-Браво розповів про початок своєї кар’єри

Схожі статті

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.