“Дуже-дуже погано”: проблеми у шлюбі Маші Єфросиніної та її чоловіка Тимура Хромаєва вийшли назовні

Впродовж півтора року Маша Єфросиніна неодноразово натякала на те, що в неї далеко не все у порядку у стосунках з чоловіком Тимуром, якого вона дуже кохає.

Вже неодноразово користувачі наштовхуються на натяки від Маші Єфросиніної на те, що в неї не все в порядку з чоловіком. Особливо це стало помітно, коли розійшовся скандал з Юрієм Горбуновим: користувачі вимагали від телеведучої дій, однак вона не тільки відмовилася коментувати даний інцидент, але і заявила, що в неї проблеми у стосунках з чоловіком і вона сфокусована абсолютно на інших речах.

Зірка не приховує, що як і в будь-якій парі в них ставалися серйозні кризи, деколи були думки про розставання, а також неймовірно приємні моменти, які змушували думати, що це кохання на все життя. Втім, у період повномасштабної війни подружжя попрощалося зі звичним для них форматом взаємин, адже Тимура ніколи немає вдома, так як він захищає Батьківщину.

Богдан Беспалов розповів про кризу у стосунках Маші Єфросиніної з чоловіком

Маша Єфросініна розповіла про підтримку чоловіка
Проблеми у шлюбі Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва вийшли назовні

Скандальний блогер Богдан Беспалов вважає, що все набагато гірше, ніж Маша намагається показати і насправді пара проходить через дуже складний період:

“Для Маші дуже важливо транслювати себе як успішну жінку. Вона будь-якою ціною буде формувати такий образ. У її баченні це робоча схема”, – поділився своєю думкою блогер.

Маша Єфросиніна на тлі всіх подій забула про річницю знайомства зі своїм чоловіком Хромаєвим
Проблеми у шлюбі Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва вийшли назовні

До того ж Богдан вважає, що останні відео, на яких Маша та Тимур показують, як їх тягне одне до одного насправді обіграні для того, аби заохотити публіку передивлятися контент телеведучої.

“Чим менш насичене життя у жінки – тим більше вона буде намагатися транслювати соціуму, що у неї все ідеально, немає ніяких проблем. Тобто, йдемо від зворотного: вона показує, що у неї все прекрасно, а насправді все дуже-дуже погано”

Нагадуємо, що раніше Маша розповідала про конфлікт з чоловіком, який стався після початку повномасштабної війни. На той момент телеведуча знаходилася в евакуації і ця розлука обидвом пішла зовсім не на користь.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.